Mēness, Saule vai Zvaigzne. Izvēlies vienu no šiem simboliem un saņem sev svarīgu padomu, kurš tev šobrīd ir vajadzīgs!

Izvēlies vienu no attēlā redzamajiem simboliem un ritini uz leju.

 

Ja izvēlējies pirmo:

Atstāj neveselīgas attiecības aiz muguras.

Pagātnē tu pārdzīvoji periodu, kad juties vientuļš, izolēts un citu pamests. Tieši tāpēc tagad tu mēģini kopt attiecības, kas tev nav piemērotas. Dažreiz tu saskati otrā cilvēkā tikai labo un pat nepamani, ka ļaunums viņā dominē.

Viss, kas tev jādara, lai uzlabotu savu karmu, ir cīņa par pozitīvu saskarsmi. Aizmirsti par nereālām bailēm no pilnīgas vientulības, ja tev apkārt nav pārāk daudz cilvēku, un koncentrējieties uz tiem ļaudīm, kuri ciena tavu laiku.

 

Ja izvēlējies otro:

Pārtrauc šaubīties par sevi un sabotēt savus mērķus.

Iespējams, ka esi saskāries ar daudzām sarežģītām situācijām un netīšiem lēmumiem, un viss, ko tu darīji, pasliktināja situāciju. Pašlaik tu, iespējams, vēl nezini, ka šīs kļūdas radās tikai tāpēc, ka neticēji pats sev.

Ir pienācis laiks spert soli atpakaļ un rūpīgi pārdomāt savus lēmumus. Analizē visus lēmumus un veiksmīgās darbības un mēģini tās izmantot kā piemērus līdzīgās situācijās. Pārtrauc arī lūgt padomu citiem un koncentrējies uz to, kas tev patiešām vajadzīgs.

 

 

Ja izvēlējies trešo:

Sāc uzticēties citiem.

Jā, tu esi bijis daudzu cilvēku upuris un vairākkārtīgi pret tevi ir izrādīta necieņa. Tu turies drošā attālumā no visiem un nezini, kam uzticēties. Bet ir pienācis laiks atbrīvoties no šīs sliktās karmas, piesaistot cilvēkus, kuri tevi patiešām saprot.

Lasi vēl: No šīs dienas pārtiku un citas nepieciešamās preces varēsi iegādāties tikai un vienīgi lietojot masku, ja nē, netiksi ielaists iekšā

Vienkārši pievērs uzmanību savai intuīcijai un sāc uzticēties tiem, kuri patiešām parāda tev pareizo ceļu. Pazīmes, ka esi uz īstās takas, būs viegli atpazīstamas, tikai vienkārši jāsāk domāt, ka tu pieņem pareizo lēmumu.

Kuru attēlu izvēlējies tu? Raksti komentāros!

Avots: zen.yandex

Pievienot komentāru