Mirušo radinieku fotogrāfijas nevar glabāt mājās, kad reiz to cilvēki sapratīs!

Pēc mīļotā nāves fotogrāfija ir tas, kas mums atgādina mirušo un rada siltas atmiņas. Tāpēc nepavisam nav dīvaini, ka mēs to glabājam.

Bet ezotērika apgalvo, ka jums ir jāaizsargā šādi attēli saskaņā ar īpašiem noteikumiem, lai izvairītos no mirušās enerģijas ietekmes uz dzīviem cilvēkiem.

Mirušā foto ir kaut kādā veidā saistīts ar mirušo pasauli. Kad cilvēks aiziet prom, tādējādi saglabājot saikni ar dzīvo pasauli. Jums jāzina daži noteikumi, kā pareizi uzglabāt mirušo attēlus.

Nekādā gadījumā neizkariet mirušā fotoattēlus pa māju un neskatieties tajos bieži, jo tas paņem enerģiju no dzīva cilvēka un liedz viņam aizsardzību, kas savukārt noved pie garīgās, emocionālās un fiziskās veselības pasliktināšanās.

Īpašas briesmas rada fotogrāfijas no bērēm. Dažās vietās ir ierasts fotografēt no kapsētas, taču tā ir ļoti slikta tradīcija: šādas fotogrāfijas neļaus dzīvam cilvēkam aizmirst par traģēdiju un nomierināties. Tāpēc, ja jums tādas ir, drīz atbrīvojieties no tām. Glabājiet tos atsevišķi no dzīvo cilvēku  fotoattēliem un melnā somā vai mapē.

Ja attēlā  ir dzīvs un miris cilvēks, tad  labāk ir apgriezt attēlu, lai atdalītu negatīvo enerģiju.Tas ir labi, ja fotoattēli ir albumā, un jūs laiku pa laikam tos skatāties. Galvenais ir neaizrauties: pārāk bieža skatīšanās novedīs pie emocionālā stāvokļa pasliktināšanās. Pastāv arī viedoklis, ka mapes ar kur ir mirušu cilvēku attēli tiek atvērtas tikai mirušo piemiņas dienās.

Psihologiem ir savs viedoklis šajā jautājumā- viņi saka, ka mēs baidāmies izlikt mirušo fotogrāfijas tikai tāpēc, ka tie mums atgādina par dzīves īslaicīgumu un ka pienāks diena, kad mēs pametīsim šo pasauli.

Lasi vēl: Pirmais dzīvnieks kuru ieraudzīsi attēlā, tev atklās daudz jauna par tevi un iespējams noteiks tavu likteni

Viņi arī iesaka piedot mirušajam. Kad mēs to darīsim, attēls neizraisīs bēdas un skumjas, bet patīkamas atmiņas, kas saistītas ar šo cilvēku. Nav noslēpums, ka katram fotoattēlam ir enerģija, tāpēc to glabāšana būtu jāpievēršas īpaši nopietni.

Avots:

news

COMMENTS

Pievienot komentāru