Modē nāk jauni afrikāņu masieri – palīgi; Pēc šīs masāžas āda kardināli mainīsies uz labo pusi!

Mūsdienās masāža ir ienākusi daudzu cilvēku ikdienas dzīvē kā neatņemama sastāvdaļa. Kāds vēlas saņemt estētisku baudījumu eksotiskas masāžas laikā.

Kāds cits dosies uz masāžu, lai uzlabotu savu veselību un atbrīvotu sevi no nebeidzamām muskuļu sāpēm kaklā un mugurā.

Un kāds cits dosies uz masāžu, lai atrisinātu kosmetoloģiskas problēmas, piemēram, ādas novecošanos. Tieši priekš tiem, kam interesē pēdējais aspekts, modē nācis neparasts masāžas veids, kurā iesaistīti savdabīgi Āfrikas palīgi.

Psihologu jaunākie pētījumi liecina, ka masāža ir labākais līdzeklis pret bezmiegu. Un, ja šāda masāža ir apvienota ar kosmētisko pakalpojumu sniegšanu ādai, tad šīs procedūras ietekme būs divkārši izdevīga.

Tomēr, tā kā nav iespējams pilnībā veikt pirmo vai otro procedūru mājās bez piemērota speciālista klātbūtnes, ir atrasts jauns veidu, kas tev ļaus atpūsties bez jebkādām problēmām un vienlaikus palīdzēs atjaunot ādu. Runa ir par Āfrikas kosmetologa asistentiem –Āfrikas milzu gliemežiem.

Āfrikas milzu gliemeži arvien vairāk parādās vietējos skaistumkopšanas salonos. Šī spa procedūra ļauj cilvēkam ne tikai iegūt estētisku prieku un atpūsties masāžas laikā, bet arī atjaunot ādu.

Turklāt gliemežu izdalīto gļotu īpatnības ir tādas, ka tās vienlaikus ļauj īstenot gan antibakteriālas, gan reģenerējošas procedūras. Nav brīnums, ka Somālijas un Kenijas slimnīcās pacienti ar apdegumiem tika ārstēti ar gliemežiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru