Vīrs piekāva sievu naudas dēļ, bet pēc tam piesēja viņu pie mašīnas bampera

Visas šīs šausmas noskatījās pāra divgadīgais bērns, un tagad pa naktīm viņš regulāri kliedz: “Ak, mammu, mammīt!”

Kadera un Nuretins apprecējās 2013. gadā Vācijas pilsētā Hamelona. Bet pēc diviem gadiem pāris izšķīrās. Sieva vairāk nevarēja izturēt regulāru sišanu.

Tomēr vīrs turpināja draudēt, sakot, ka vienam no viņiem ir jāmirst.

Viss sākās ar banālu strīdu naudas dēļ, un aizvainotais vīrs sāka sist savu bijušo sievu tieša bērna acu priekšā. Pēc tam viņš piesējas ar virvi sievieti pie savas mašīnas bagāžnieka. Un visā ātrumā aiznesās pa pilsētu.

Drīz vien virve neizturēja un pārplīsa. Aculiecinieki uzreiz steidzās pie asinīm klātās meitenes un izsauca ātro palīdzību.

Lasi vēl: Modē nāk jauni afrikāņu masieri – palīgi; Pēc šīs masāžas āda kardināli mainīsies uz labo pusi!

Nopietno traumu dēļ Kadera bija komā trīs dienas. Viņas divgadīgais dēls nevar mierīgi gulēt. Pēc redzētā viņam regulāri rādās murgi.

Nuretins izmeklēšanas laikā izturējās mierīgi. Un tikai vienu reizi viņš norādīja, ka viņam ir ļoti žēl, ko ir izdarījis ar dēlu un sievu. Veiktie testi ļāva secināt, ka vīrietis cieta no spēcīgas emocionālas spriedzes.

Tiesā Nuretins sacīja, ka sievietēm nav vietas uz šīs zemes. Viņam piesprieda 14 gadus cietumā, kā arī viņam savai bijušajai sievai jāizmaksā 100 000 eiro.

Avots:

kaifovo

Pievienot komentāru