„Nē!” matu sirmumam, šis paštaisīts melnais ūdens uz visiem laikiem atbrīvos jūs no sirmu matu problēmas

Ieteikumi, kas ļaus izvairīties no sirmo matu parādīšanās

  1. Nesatraucieties. Stress liek mums ātrāk novecot! Tāpēc pacenšaties nesatraukties par maznozīmīgām lietām, un katru dienu izbrīvējiet vismaz mazu brītiņu sev un relaksējaties.
  2. Nesmēķējiet. Kā pierāda pētījumi, smēķēšana nodara lielu kaitējumu mūsu veselībai, tai skaitā arī mūsu ārienei. Zinātniski pierādīts, ka cigaretes izraisa priekšlaicīgu ādas un matu novecošanu, jo tās gluži vienkārši samazina asinsriti un mūsu šūnu oksigēnāciju.
  3. Neļaujiet savam organismam atūdeņoties. Dienā izdzeriet ne mazāk par 8 glāzēm ūdens.

Izvairieties arī no pārmērīgās kafijas lietošanas, kā arī cenšaties pilnībā izvairīties no alkohola, jo tieši šie dzērieni sekmē organisma atūdeņošanos. Laba hidratācija nodrošina matiem visas nepieciešamās barības vielas, kas atjauno matus un padara tos veselīgākus un skaistākus.

Lasi vēl: Eņģelis katram no mums ir sarūpējis dāvanas 2019. gadam, atliek vien izvēlēties brīnumaino zvaigzni un saņemt savu dāvanu

  1. Uzturā lietojiet varu saturošos produktus. Daži pētījumi pierādīja, ka priekšlaicīga sirmu matu parādīšanās saistīta ar vara trūkumu mūsu organismā. Tādējādi spinātu, pupiņu, rāceņu, gaļas, kazeņu, ananāsu, granātābolu un mandeļu lietošana palīdzēs jums tikt galā ar vara trūkumu organismā.

Avots:

interesno

Pievienot komentāru