Negatīvā enerģija mājoklī: lietas, kas par to liecina. Ko darīt, lai tiktu vaļā no šīs sērgas?

Enerģija, kas valda cilvēka mājoklī, ir ļoti svarīga visu mājsaimniecības locekļu mierīgas un laimīgas dzīves sastāvdaļa. Atgriežoties mājās pēc darba dienas, sava mitekļa sienās cilvēks spēj atpūsties, novērsties no apkārt notiekošā, uzpildīt spēkus un sagatavoties jaunas dienas atnākšanai.

Tāpēc ir ļoti svarīgi nodrošināt, lai mājoklī vienmēr būtu pozitīva enerģija, jo no tās ir atkarīga visu tur dzīvojošo cilvēku pašsajūta un noskaņojums, kā arī savstarpējās attiecības.

Ieejot zināmās telpās, cilvēki ar izteiktu jutību pret dažāda veida enerģijām uzreiz var sajust, ka kaut kas nav kārtībā. Visbiežāk negatīvo enerģiju izstaro tieši tie mājokļi vai telpas, kurās nemitīgi notiek skandāli, konflikti vai arī iepriekš bijuši nelaimes gadījumi.

Kādi faktori ietekmē enerģiju telpā

Visi notikumi, kas notiek mājas sienās, ir tieši atkarīgi no tā, kā cilvēks jutīsies.

Jebkura nepatīkama norise, vai tas būtu ugunsgrēks, zādzība vai cilvēka nāve, var ilgstoši ietekmēt mājokļa enerģiju, pastāvīgi nesot sāpes un diskomfortu tajā dzīvojošajiem cilvēkiem.

Pat tie ļaudis, kuri nav piedalījušies negatīvajos notikumos un pat nenojauš, kas noticis mājokļa sienās, var uzjust to sekas uz savas ādas.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko var darīt lietas labā 

COMMENTS

Pievienot komentāru