Nekad nedod citiem šos priekšmetus no mājas. Uzmanies, citādi piesauksi nelaimi!

Kāpēc ir svarīgi ievērot un neatstāt novārtā sekojošos padomus? Jo tu nezini to ļaužu patiesos motīvus, kuri ar tevi sazinās. Un, atbrīvojoties no lietām, kas tev it kā vairs nav vajadzīgas, tu šādi atdod to, ko konkrētais cilvēks kāro. Bet ņem vērā – viņš tev var atdarīt ne to labāko nodomu vadīts!

Tas attiecas uz visiem; kaimiņiem, draugiem, tuviniekiem, nebrīnies! Tuviniekiem bieži skauž, ka tev ir lietas, kas nav viņiem.

Tu vari teikt, ka tā visa ir māņticība, un, iespējams, tev ir taisnība, bet mana pieredze darbā ar cilvēkiem runā pati par sevi. Man ir bijuši gadījumi, kad māte bija uzlikusi lāstu saviem bērniem, un viņi to zināja. Sieviete to no viņiem neslēpa.

Var teikt, kāpēc gan lai es apskaustu? Atbilde ir vienkārša – tu vari dzīvot nevis bagāti, bet laimīgi mierā un harmonijā. Vispār var apskaust jebko… Ja vien ir iemesls.

Nekad nedod citiem cilvēkliem sāli, īpaši vakarā (neņem un nedod). Ja tev prasa un tu nevari atteikties, tad nedod no rokas rokā, jo tieši šis brīdis ir svarīgs. Tu vari teikt, piemēram: “Ej un paņem pats” – tas ir ekstrēms variants, bet labāk sacīt: “Sāls ir beidzies.”

Nedrīkst aizdot un uz laiku aizņemties traukus – tādējādi tu aizbaidi laimi un labklājību no savām mājām. Var atgriezties nelaimes un problēmas.

Neaizdod citiem savu slotu vai putekļu sūcēju – pretējā gadījumā zaudēsi panākumus un laimi. Slota kopš seniem laikiem tiek uzskatīta par talismanu, jo tā aizslauka negatīvismu , bet piesaista labsajūtu un harmoniju.

Lasi vēl: Ar šo spēcīgo lūgšanu tu tiksi pie naudas. Noskaņojies, ka vari būt bagāts, un tāds arī kļūsti!

Pat tuvākajiem radiniekiem neļauj valkāt savas drēbes, bet, ja to darīji, tad labāk tās viņiem uzdāvināt. Gribu uzsvērt, ka tas īpaši attiecas uz apaviem. Jo personiskāka lieta, jo nopietnākas var būt sekas. Lietas ir personiskas un piesātinātas ar tavu enerģiju. Gandrīz visi ir pakļauti skaudībai ar retiem izņēmumiem! Un šie cilvēki ir īsti laimes lutekļi.

COMMENTS

Pievienot komentāru