Šo sieviešu vārdu nēsātājas tuvāko gadu laikā sagaida grūts periods

Ne velti tev omītes ir teikušas, ka pirms bērnam dod vārdu ir jāpārliecinās par tā nozīmi un vēsturi. Diemžēl tiek uzskatīts, ka šie meiteņu vārdi ir neveiksmes nesēji, gan sev, gan ģimenei.

Mūsu senči ļoti rūpīgi izvēlējās vārdu, pievēršot uzmanību nedēļas dienai un dzimšanas laikam. Vārda izvēlei bija ļoti nozīme bērna dzīvē.

Dziednieki uzskata, ka katram cilvēka vārdam piemīt konkrēts raksturs un tā īpašības. Reizēm citi ir laimīgāki, bet citi ne tik laimīgi, kādēļ gan tā? Šeit lielu lomu spēlē cilvēka vārds.

Esam noskaidrojuši, ka šie sieviešu vārdi tika vēsturē uzskatīti par neveiksmes nesējiem. Dziednieki uzskata, ka šīm vārda nēsātājām ir rūpīgi jāstrādā pie sava rakstura, ja viņām tas būs pa spēkam, tad neveiksmu jūra beigsies.

Anna

Vārda nozīme: Neuzvarama

Anna ir ar ļoti spēcīgu raksturu, taču dzīvē šī rakstura iezīme bieži atspēlēsies pret viņu pašu. Viņai ļoti patīk vīriešu uzmanība, taču šī iemesla dēļ viņa var neapprecēties vispār. Viņai ļoti rūp sava ģimene. Viņas stiprais raksturs diemžēl ir neveiksmju cēlonis. Ne vienmēr visu var atrisināt ar konflikta palīdzību. Padomā par to!

Elizabete

Vārda nozīme: Nolemtā

Ļoti attīstīta intuīcija, taču tā bieži tevi maldinās un iepīs tevi konfliktos. Sievietes ar šādu vārdi bieži ir stresainas, nervozas un ātri var uzsākt konfliktu par ar ģimenes locekļiem. Šis vārds bieži tiek saistīts ar Dievu, taču šis pieņēmums ir nepareizs. Mūsu senči uzskatīja, ka viņa ir sātana labā roka. Vēsturē šis vārds bijis karalisks, taču ezotēriķi uzskata, ka ir pilnīgi nepareizi bērnam dod šādu vārdu, ja neesi informēts par tā nozīmi.

Lasi vēl: Nekad nedod citiem šos priekšmetus no mājas. Uzmanies, citādi piesauksi nelaimi!

Lidija

Vārda nozīme: Muzikālā

Raksturs ir sarežģīts un noslēpumains. Tiek novērots, ka sievietes ar šādu vārdu biežāk ir depresīvas un nomāktas par dzīvi. Ļoti ilgi atcerās aizvanojumus un tādēļ dzīvē bieži zaudē labus draugus. Viņām ir vīriešu domāšanas veids. Ja atrodas cilvēks, kurš prot viņu nomierināt un paskatīties uz dzīvi ar pozitīvām acīm, tad viņa var kļūt par mīlošu sievu.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru