Nelaimīgi mājas augi, kas var atnest dzīvē nelaimes un neveiksmes

Ziedi lieliski papildina interjeru un var radīt komforta un prieka atmosfēru. Tomēr ir “nelaimīgi” ziedi, kas var izraisīt nelaimi un neveiksmes katra cilvēka dzīvē.

Baltās lilijas

Baltās lilijas tiek uzskatītas par vienu no skaistākajām puķēm, taču dažās kultūrās tās ir saistītas ar cilvēka aiziešanu un skumjām. Tiek uzskatīts, ka baltās lilijas piesaista nelaimi un var radīt zaudējumus.

 

Oranžas narcises

Oranžas narcises tiek uzskatītas par ziediem, kas var izraisīt nesaskaņas un konfliktus mājās. Viņu spilgtās krāsas ir saistītas ar agresiju un konfliktiem. Tomēr jāatceras, ka krāsām ir subjektīva ietekme uz noskaņojumu un emocijām.

 

Violetas orhidejas

Violeta orhideja tiek uzskatīta par ziedu, kas piesaista nelaimi un neveiksmi. Tomēr orhidejas kopumā tiek uzskatītas par skaistuma un grācijas simbolu, un purpursarkanā orhideja var būt brīnišķīga interjera dekorācija.

Lasi vēl: Žēl, ka iepriekš nezināju, kā 1 dienas laikā var atbrīvoties no Kolorādo vabolēm uz kartupeļiem

Kaktusi

Kaktusi tiek uzskatīti par augiem, kas piesaista negatīvu enerģiju un problēmas. Tie ir saistīti ar grūtībām un nelaimēm. Tomēr ir vērts atzīmēt, ka kaktusi spēj absorbēt arī negatīvo enerģiju. Tie var sniegt reālu labumu, ja tie ir pareizi ievietoti mājās.

Pievienot komentāru