Nepatīk noteikumi? Dzemdē mājās! Atradusies te kundze!

“Paklausieties! Jūs samaksājāt, piekrītu. Bet pirms Jums atveda sievieti, kurai jau sākās dzemdības. Viņu iekārtoja brīvajā palātā. Ko Jūs tagad piedāvājat, viņu izlikt koridorā, bet Jums atdot viņas vietu? Ejiet pati viņai par to paziņojiet!” – akušiere mēģināja noslēgt sarunu.

“Kāpēc man ir kādam kaut kas jāskaidro? Pavadiet mani pie galvenā ārsta, es runāšu ar viņu! Tā ir kaut kāda bezdarbība! Ja Jums nav vietas, tad kāpēc kasē man par to nepateica, kad es maksāju par dzemdībām?” – grūtniece pieprasīja paskaidrojumus.

“Es Jums neesmu nekāda pavadītāja! Ejiet uz reģistrāciju un jautājiet, kad galvenajam ārstam ir pieņemšanas laiks! Atradusies kundze!” – atkal atkārtoja savu salīdzinājumu akušiere un aiz sevis aizvēra kabineta durvis.

“Nē, nu Jūs redzējāt?” – ar apmulsumu pie manis vērsās meitene. Un devās atpakaļ uz izeju.

Kā Jums šķiet, kam šajā situācijā taisnība? Es domāju, ka no akušieres patiešām nevar prasīt atbildību par vietas trūkumu, jo viņa jau nav visu varošs darbinieks, kurš būtu spējīgs atrisināt globālas problēmas.

Lasi vēl: Mājas mīlulis izglābj latviešu ģimeni no zagļiem, kuri jau bija sākuši aizdzīt automašīnas

Bet arī būt rupjam pret grūtnieci viņai nebija nekādu tiesību. Un vēl jo vairāk norādīt, ka viņa ir nez kāda tur kundze ar milzīgām prasībām.

Bet meitene no savas puses rīkojās nepareizi, sākot skaidroties ar akušieri. Vajadzēja uzreiz doties pie galvenā ārsta un risināt problēmu tādā līmenī.

Avots:

kaifovo

Pievienot komentāru