Nepieļauj sliktas domas – saslimsi! Vērts izlasīt katram

Austrumos ir kāda paruna: „Pat cilvēkakvēlākie ienaidnieki nespētu novēlētviņam lielāku ļaunumu, nekāto spēj nodarīt viņa paša domas.”

Viens no slavenākajiem senatnes ārstiem Avicenna reiz teicis: „Ārstam ir trīs līdzekļi cīņai ar slimību – vārds, augs un nazis.”

Un pievērsiet uzmanību, ka „vārds” atrodas pirmajā vietā.

Vienā no Parīzes slimnīcām jaunā psiholoģe Emīlija Kija uz savu atbildību, atsaucoties uz slimnīcas galveno ārstu, lika saviem pacientiem trīs reizes dienā skaļi vai domās 10 reizes atkārtot frāzi „Ar katru dienu es jūtos aizvien labāk un labāk.” Turklāt šī frāze bija jāatkārto nevis automātiski, bet gan pēc iespējas emocionālāk.

Un jau pēc mēneša šīs dakteres pacienti kļuva par slimnīcas medicīniskā personāla un vēlāk arī visas Francijas galveno sarunu tematu.

Neticami, bet fakts: smagi slimie pacienti izveseļojās pāris mēnešu laikā, bet dažiem no viņiem pat zuda nepieciešamība pēc ķirurģiskās iejaukšanās.

Šādā veidā tika apspirināta dižā senatnes zinātnieka Paracelza teorija par o, ka cilvēka ticības spēks var paveikt brīnumus.

Lasi vēl: Sonogrāfijas laikā topošā māmiņa priecīgi iesaucās “Skatāties, mana mazulīte pūš gaisa burbuļus!” Tomēr tie nemaz nebija burbuļi…

Mūsu veselība ir mūsu pašu domāšanas sekas.

Neviens vairs neapšauba faktu, ka pastāv vistiešākā sakarība starp cilvēka psihisko un fizisko veselību.

Nepieļauj sliktas domas, savādāk saslimsi! šo raktu tik tiešām vērts izlasīt katram!

Avots:

interesno

Pievienot komentāru