Nesalauz sev dzīvi: fotogrāfiju aizliegumi, kuri var tevi ļoti ietekmēt

Fotogrāfijas ietekmē tavu likteni, jo tām ir mistisks spēks. Daudzās valstīs ir pat aizliegts fotografēt cilvēkus bez viņu atļaujas.

 

Bet saskaņā ar tautā izplatītu uzskatu fotogrāfija var “nozagt” tavu prātu un dvēseli.

Pie mums pret to izturas mierīgāk, taču daudzi uzskata, ka fotoattēls var ietekmēt likteni.

 

Lūk, piecas izplatītākās zīmes un ticējumi, kas saistīti ar fotogrāfijām:

 

  1. Nedrīkst atdot savas fotogrāfijas svešiniekiem. Tas ir saistīts ar faktu, ka caur attēliem notiek enerģijas apmaiņa, ko ļauni cilvēki var izmantot: uzsūtot nobūrumu un ļaunu aci.

 

  1. Nedrīkst dāvināt savu fotogrāfiju mīļotajam, jo attēls, kurā uzņemts viens cilvēks, var piesaistīt vientulības auru. Šāds fotouzņēmums tiek uztverts kā nevienam nevajadzīga cilvēka simbols.

 

  1. Fotogrāfijas nedrīkst saplēst vai sadedzināt, jo to iznīcināšanas rezultāts dzīvē var būt negatīvs. Un tās ir slimības, nelaimes un nepatikšanas.

 

Tas var arī negatīvi ietekmēt cilvēka enerģētisko lauku, tas kļūst vājš. Viņš kļūst vieglāk pieejami saviem ienaidniekiem un ļaundariem.

 

  1. Nedrīkst likt fotogrāfiju zārkā, tas ir saistīts ar tumšiem rituāliem. Turklāt tiek uzskatīts, ka mirušais var paņemt līdzi to personu, kura redzama fotoattēlā.

Lasi vēl: Tālbraucējs šoferis apstājās kādā nomaļā ciematā. Ieejot lauku mājā, viņš sastinga aiz izbrīna

  1. Nav ieteicams ievietot jaundzimušu bērniņu attēlus internetā, jo viņu biolauks ir visneaizsargātākais – mazuļi ir īpaši uzņēmīgi pret negatīvismu.

COMMENTS

Pievienot komentāru