Kurā vietā jāglabā nauda mājoklī, lai tā vairotos. Ņem vērā, un trūkums tevi nepiemeklēs!

Sveiki draugi! Ikvienam rodas jautājums, kur un kā pareizi organizēt naudas uzglabāšanu mājās, lai cilvēks kļūtu turīgāks.. Katrs pēc saviem ieskatiem cenšas pareizi uzglabāt naudu, lai tā vairotos.

Bet – ir noteikumi, kas jāievēro, lai finanšu plūsma uz māju neizsīktu. Ja viss ir izdarīts pareizi, nauda mājā ienesīs tikai pozitīvu enerģiju un piesaistīs labklājību. Mājā vienmēr jābūt skaidrai naudai, un tā jāuzglabā speciāli šim nolūkam paredzētā vietā.

Par šādu vietu vajadzētu zināt tikai mājiniekiem. Papildu avots būs, ja tu ar naudu kopā glabāsi arī dārgas lietas. Ideāla vieta, protams, būtu seifs. Ja nav iespējas iegādāties seifu, tad jānopērk koka vai metāla kaste un obligāti, lai tās slēdzene būtu vismaz tīri simboliska. Ļoti svarīgi ir, lai naudiņa tiek glabāta zem atslēgas.

Vietas, kas rada enerģiju naudai, ir virtuve un priekšnams. Un vietai jābūt pēc iespējas augstākai no grīdas. Banknošu skaitam jābūt pāra skaitam, bet ne piecdesmit. Pareizākās banknotes ir 20, 40 vai 80 nominālā.

Enerģijas plūsmu attiecībā uz naudu labi atbalsta dzelzs un zeme, tāpēc banknošu kaudzīte jānostiprina ar metāla klipsi. Arī laiku pa laikam tev ir jāpārcilā kaudzīte, jo naudas enerģijai ir jāplūst. Neaizmirsti zem galdauta nolikt banknoti, lai arī kāda nomināla tā būtu, galvenais, lai tā būtu jauna.

Lasi vēl: Nesalauz sev dzīvi: fotogrāfiju aizliegumi, kuri var tevi ļoti ietekmēt

Saņemot jebkuru summu, tā jāatnes mājās un nedrīkst to tērēt diennakti. Naudai noteikti vajadzētu pa nakti “nogulēt” mājās. Pēc tam ir jāapmaina vietām banknotes no saviem uzkrājumiem pret jaunsaņemtajām banknotēm. Protams, ne visas, bet dažas. Tas rada kustības efektu. Ja tu pareizi glabāsi naudu mājā, tava labklājība tikai vairosies.

COMMENTS

Pievienot komentāru