No 31. jūlija līdz 2. augustam: būs īpaši maģiskas dienas. Nepalaidiet garām šos mistiskos datumus!

Šīs ir patiešām spēcīgas dienas, jo šis ir seno festivālu laiks ar nosaukumu Lammas laiks. Kopumā visu gadu nav tik daudz dienu ar īpašu mistisko enerģiju. 

Lammas laiks tika uzskatītas par domu un darbību atjaunošanās laiku. Viss, pie kā esam strādājuši iepriekšējos periodos, sāk nest augļus un rezultātus. Lammas palīdz mums sajust zemes atbalstu.

Šajā laikā iespējamas jaunas attiecības un esošās attiecības šis laiks stiprina. Šis ir laiks, kad nav nekā neiespējama un ir lielas izredzes piepildīt savus kvēlākos sapņus.

Šajos datumos milzīgs skaits ezotēristu, raganu un vienkārši maģijas cienītāji veiks dažādus rituālus, lai iegūtu enerģiju ko Visums dāvā mums visiem. Noteikti šo dienu laikā jūs jutīsiet lielu enerģijas pieplūdi un būsiet aktīvs.

Ko šajos datumos ir jādara?

Ir laiks veikt attīrīšanās procesu. Tagad būs piemērots laiks, lai atbrīvotos no liekajām mantām.  Jums nav vienkārši jāstaigā pa māju ar lupatu, bet arī jāizmet visas novecojušās lietas. Jo vecākas vai vienkārši nevajadzīgas lietas izmetīsit, jo labāk!

Jūs varat arī izmantot šo laiku, lai izbeigtu attiecības, kuras rada vairāk vilšanās nekā prieka. Atcerieties, ka šādā veidā mēs nottīram veco enerģiju un atbrīvojam jaunai enerģijai vietu.

Laiks novērtēt savu dzīvi. Rūpīgi pārdomājiet visas savas dzīves jomas. Veiciet iekšējo tīrīšanu uun atbrīvojaties no negatīvajiem cilvēkiem jūsu dzīvē.

Uzdevumu saraksta sastādīšana. Tam vajadzētu būt konkrētam un reālistiskam sarakstam, kuru jūs izveidosiet laika posmam no 31. jūlija (Lammas) līdz 22. septembrim (rudens ekvinokcija). Tajā jūs varat norādīt visas tās lietas, kas paaugstinās jūsu darba sfēras, un tās, kuras jūs jau sen plānojāt darīt, bet atlikāt.

Lasi vēl: TOP 5 populārākie auto ar ļoti zemu drošības līmeni. Padomā, pirms sēsties pie to stūres!

Ieklausieties sevī un uzrakstiet jaunu patiesu vēlmju sarakstu. Uzrakstiet visu ko vēlaties sasniegt dzīvē, kur vēlaties strādāt. Varbūt vēlaties jaunu īpašumu iegādāties vai mājdzīvnieku. To visu uzrakstiet uz lapiņas un nevienam nerādiet. Galvenais ticiet, ka tas piepildīsies!

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru