TOP 5 populārākie auto ar ļoti zemu drošības līmeni. Padomā, pirms sēsties pie to stūres!

Izvēloties automašīnu, cilvēki parasti vadās pēc tādiem rādītājiem kā uzticamība, apkopes izmaksas un likviditāte, dažiem svarīgs ir ārējais izskats. Un ļoti bieži ļaudis aizmirst par tādu nozīmīgu rādītāju kā drošība.

Šoreiz pastāstīsim tev par piecām populārām automašīnām, kurām ir ļoti zemi drošības rādītāji, vietnē zen.yandex.ru raksta kāds autoeksperts.

5.Lada Priora

Man personīgi tas vienmēr ir bijis noslēpums, kāpēc Priora ir kļuvusi par tik lielu hitu – iespējams, tikai pateicoties tās dzinējam un 4 vārstiem uz cilindru un 98 zirgspēkiem. Ja godīgi, Samara 2 man šķiet daudz patīkamāka automašīna vadāmības ziņā, taču, neskatoties uz to, Priora ir viens no populārākajiemspēkratiem – tā ir daudzu jauniešu vēlmju objekts.

Tomēr pirms šīs markas automašīnas iegādes ir vērts padomāt, protams, ja pērc klasiku, tad, visticamāk, tev nav naudas nekam citam. Bet Priora vietā tu patiešām vari iegādāties labu automašīnu, kas būs daudz drošāka. Ja notiek sadursme, Priora korpuss ļoti deformējas – iemesls tam ir zemā metāla kvalitāte, kā arī ne pārāk labi pārdomātā konstrukcija, bet gaisa spilveni nav iekļauti visās komplektācijās.

4.VAZ 2114

Ja kāds popularitātes ziņā var konkurēt ar Priora jauniešu vidū, tas ir VAZ 2114. Faktiski šī automašīna ir astoņdesmito un deviņdesmito gadu astoņdesmito gadu restailings, un tas izsaka visu.

Attiecībā uz drošību šajā gadījumā jāmin, ka tā ir“totāli katastrofāla”, taču šī automašīna tika ražota ļoti ilgu laiku. Pat Priora, spriežot pēc drošības testiem, izrādījās drošāka, pluss ir tikai vājāks motors nekā Priora, bet kopumā šī automašīna atklāti sakot, ir novecojusi.

3.VAZ 2110

Par šo automobili nav nekas īpašs sakāms – patiesībā tas ir Priora priekšgājējs, kas redzams pēc spēkrata izskata. Šādu automašīnu vairs nav atlicis daudz, jo tās ir ļoti jutīgas pret koroziju, vismaz kaut kāda cinkošana sākās tikai 2009.gadā.

Priora, protams, nav īpaši drošs auto, taču VAZ 2110 liecina, ka izstrādājot Priora, ražotāji šajā automašīnā kaut ko mainīja uz labo pusi, jo VAZ 2110 nekur neder, it īpaši tagad, kad braukšanas ātrums katru gadu pieaug.

2.Niva (Lada 4×4)

Varbūt šķiet savādi, bet es Niva markas auto vērtēju atzinīgi, šīs eksporta automašīnas joprojām paredzētajam mērķim tiek izmantotas vairākās Eiropas valstīs. Turklāt šo automobiļu nolūks ir lielā ātrumā iekarot tos ceļus, kas atrodas atstatus no koplietošanas maģistrālēm.

Tomēr Niva ir ārkārtīgi nedrošs spēkrats, sadursmes testos tā ieguva 0,0 punktus, kas ir ļoti zems rādītājs.

Braukšanai pa bezceļiem Niva ir laba, bet kā ikdienas automašīna, lai pārvietotos pa pilsētu vai šoseju, – tā ir slikta izvēle. Kaut arī piecdurvju Niva ir ļoti izplatīta.

Lasi vēl: Šīm trīs zodiaka zīmēm 1.augusts atnesīs lielu laimi un prieku. Galvenais nepieļauj kļūdu

1.Daewoo Nexia

Pats par sevi pārveidotais Opel Cadet nav slikts. Uz mūsu ceļiem joprojām ir daudz Nexia markas automobiļu, un tas ir rādītājs, ka automašīna ir salīdzinoši uzticama.

Taču drošības ziņā šis auto ir katastrofāls. Lai gan Nexia drošības testos ieguva nedaudz vairāk punktu nekā Niva – 0,7 punktus, kā tu saproti, šī ir viegla un zema automašīna, tāpēc Niva, ja visi pārējie rādītāji ir vienādi, joprojām būs drošāka.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru