No 6. oktobra līdz 16. novembrim ir retrogrādās Venēras laiks, kā tā ietekmēs katru no zodiaka zīmēm

Svari: enerģētikas bloķēšana

Nauda ir vien apliecinājums tam, ka kosmiskā enerģija plūst jums cauri. Citiem vārdiem, jebkuru finanšu līdzekļu trūkumu var viegli saistīt ar enerģētikas problēmām. Netērējiet velti savu laiku. Jums būtu nepieciešams veikt enerģijas atbrīvošanas un čakru attīrīšanas rituālu. Tiklīdz jūs pamanīsiet, ka jūsu karma ir palikusi spožāka, varat sākt apsvērt ienākumu palielināšanas iespējas vai aizdomāties, kā samazināt savus tēriņus.

Skorpions: savrupnieks, kas iekļuvis nepatikšanās

Mīlas dieviete atkāpjas no jūsu Zodiaka zīmes un jums sāk šķist, ka viss notiek kā palēninājumā, tādējādi vairojot jūsu iekšējo spriedzi. Visi apkārtējie lieliski zina, ka jūs vienlaikus spējat būt gan pacietības pilns, gan nepacietīgs. Jums šķiet, ka vairs nespējat kontrolēt savu karsto sirdi. Jūs gribat dabūt visu reizē, tikai nedrīkst aizmirst, ka šobrīd nav tas īstais laiks. Lai arī jums varētu nepatikt tas, ko šobrīd lasiet, tomēr pacenšaties paciesties vienu vienīgo mēnesi.  Vientulība palīdzēs jums rast iekšējo mieru.

Strēlnieks: taisnības meklētājs

Daži cilvēki lepni paziņo, ka taisnība ir stipri pārvērtēta. Taču nekad nedzirdēsiet Strēlnieku sakām ko tādu. Kāpēc? Jo viņš nemitīgi atrodas taisnības un patiesības meklējumos. Strēlniekiem patīk atklāt noslēpumus un jaunas zemes, kur viņus gaida jauni iespaidi, kas spētu palīdzēt viņiem pārkāpt realitātes robežas. Tas šomēnes kļūs par svarīgāko viņu dzīvē. Jūsu intuīcija pastiprinās, izmantojiet šo unikālo iespēju, lai atrastu patiesos pasaules brīnumus.

Mežāzis: kontakts starp mirušo un dzīvo pasauli

Retrogrādās Venēras laikā jūsu attiecībās un sociālajā dzīvē sāk valdīt neprāts. Lai arī Venēras ietekmē atrodas vien jūsu personīgie sakari, noteikta „bremzēšana” ir novērojama arī jūsu profesionālajā jomā, kas kavē jūsu turpmāko izaugsmi. Taču tas, kas sākotnēji izskatās kā zaudējums, patiesībā var kļūt par lielisku iespēju uzsākt kaut ko varenu.

Ūdensvīrs: jaunu iespaidu mednieks

Mīlestības dieviete dāvā jums iespēju novērtēt savu karjeru un profesionālo dzīvi no cita skatu punkta. Ir runa par kaut ko līdz šim nebijušu, kas ietekmēs jūsu karjeru un nākotni, kas jūs sagaida, ja turpināsiet sevis izvēlēto ceļu. Pārliecinieties, ka protat pareizi izrādīt savas jūtas, neapgrūtinot citus ar pārlieku lielu degsmi. Šāda piezemētība palīdzēs novērst iespējamas neveiksmes.

Lasi vēl: Fermeris zināja, ka viena no viņa govīm ir grūsna, taču viņš bijis pamatīgi izbrīnīts, kad ieraudzīja, cik daudz teļu viņa ir piedzemdējusi

Zivis: garīgais skolotājs darbā

Jūsu ir visai neparasts un interesents garīgās izaugsmes ceļš. Šodien pasaule sāks sūtīt jums aizvien vairāk garīgo stimulu, lai sekmētu jūsu attīstību un virzību ārpus jūsu realitātes. Jūs esat pārāk koncentrējies uz savām problēmām, tās sāk ievilkt jūs dzelmē. Patiesībā jums vienkārši vajadzētu palūkoties uz šo pasauli citām acīm. Un retrogrādā Venēra sniegs jums savu palīdzību. Sagatavojieties lielām garīgām pārmaiņām.

Avots:

cluber

Pievienot komentāru