Vīrs 5 stundas turējis savas mirušās sievas roku… Viņi bija nodzīvojuši kopā 59 gadus, un viņas aiziešana kļuva par viņa traģēdiju

Diemžēl, bet nāve ir tas, no kā nespēj izvairīties neviens cilvēks. 7. janvārī savas ģimenes lokā mierpilni devusies mūžībā Džeimija Mūra.

Pēc viņas ģimenes un vīra Bobija Mūra lūguma, fotožurnāliste EiprilaJurcevičaŠepardaFacebook tīklā ir dalījusies ar šī skumjā, bet reizē arī aizkustinoša notikuma bildi, kuru viņa parakstīja šādi: „Es kļuvu par patiesās mīlestības liecinieci.”

Mūru ģimene cer, ka šī stāsta publicēšana spēs dāvāt mierinājumu tiem, kas smagi pārdzīvo sava tuvinieka aiziešanu. Turklāt viņi grib, lai visa pasaule zinātu, ka īsta mīlestība tomēr pastāv!

Bilde kas attēlo patiesās mīlestības un uzticības ainu, kopš tā laika kļuva plaši atpazīstama, aizkustinot daudzu jo daudzu cilvēku sirdis.

Eiprila rakstīja, ka Bobijs bija ieradies stundu ātrāk par pārējiem, lai varētu šīs pēdējās minūtes pavadīt divatā ar savu sievu.

Kad vīrs bija ienācis telpā, viņam acīs uzreiz iekrita zārks, kas bija rotāts ar ziediem un lentām ar uzrakstiem „sieva” un „māte”.

„Pienākot pie zārka, viņš pieliecās un noskūpstīja viņas uzkrāsotas lūpas. Viņam bija grūti nostāvēt kājās, viņa novārdzis ķermenis burtiski trīcēja,” rakstīja Eiprila.

„Es zinu, ka tu mani nedzirdi,” iečukstēja Bobijs un asaras ritēja pār viņa vaigiem, „bet es tevi mīlu.”

Tad Bobijsblkus zārkam novietoja krēslu un apsēdās, atbalstoties pret savu spieķi. Tā viņš nosēdēja gandrīz stundu, glāstot sievas rokas.

„Šķiet, ka viņu it nemaz neuztrauca tas, ka viņas āda ir bijusi auksta, bet ķermenis sastindzis, ka viņa nespēja atbildēt viņa čukstētiem vārdiem,” atzīmēja fotogrāfe.

Bobijs aizvien sēdēja, glāstot sievas matus un turot viņas roku, kad bija ieradušies pārējie ģimenes locekļi.

Uzticīgs vīrs sēdēja blakus savas sievas zārkam gandrīz veselas piecas stundas, kamēr pilnībā nebija zaudējis spēkus un pat ar spieķa palīdzību nespēja vairs noturēties vertikālā stāvoklī.

Lasi vēl: No 6. oktobra līdz 16. novembrim ir retrogrādās Venēras laiks, kā tā ietekmēs katru no zodiaka zīmēm

„Stāvot blakus, es pilnībā sastingu, vērojot šo patieso uzticību,” rakstīja Eiprila.

Fotogrāfe aizdomājās, ko gan darīs Bobijs, kad šī skumju pilnā diena būs garām, un viņš vairs nevarēs pieskarties un noskūpstīt Džeriju: „Kā lai guļ vienatnē pēc 59 kopā nodzīvotiem gadiem?”

Eiprila nekad nespēs aizmirst to, ko bija ieraudzījusi todien – patiesu un neuzvaramu mīlestību.

„Šādā pasaulē kā mūsējā, kur zvēresti, tiek pārkāpti tikpat ātri, cik doti, tas, ko piedzīvoju šodien, ir retums, īsts dārgums! Tas ir mīlestības iemiesojums,” teica Eiprila.

Avots:

veselointeresno

Pievienot komentāru