Nolemtie mīlēt vien reizi mūžā: kādi zodiakālie pāri, reiz satiekoties, vairs nespēs iemīlēt citus

Zivis – Lauva

Ļoti stipra savienība, turklāt pat laiks nespēj ietekmēt viņu mīlestību. No sākuma viņi atgādina aklos kaķēnus, viņiem ir tikai nepārvarama vēlme būt kopā. Taču jo ilgāks laiks paiet, jo stiprāka ir viņu emocionālā saikne.

Šie mīlnieki var sazināties bez vārdiem, jo viņi nekļūdīgi zina, par ko dotajā brīdī domā viņu otrā pusīte.

Protams, ka neiztiek arī bez problēmām, jo Lauva vienmēr grib diktēt savus noteikumus. Viņam patīk enerģiska un ātra dzīve. Savukārt Zivīm ir raksturīgi peldē paļaujoties uz viļņiem un likteni, viņām nepatīk, ja viņas steidzina. Taču spēja pielāgoties, dzīves gudrība un pacietība ir uzticamie sabiedrotie ceļā uz mīlestību.

Lasi vēl: Kā vienkārši, garšīgi un skaisti izcept kartupeļus cepeškrāsnī

Dvīņi – Skorpions

Viņi abi pārtiek no otra enerģijas. Iedvesma, nepārvarama un nemitīga iekāre un mūžīgas emocionālās liesmas, kuras vairs nebūs iespējams nodzēst – tieši tāda ir viņu mīlestība. Reizēm neizprotama un dīvaina, bet reizēm arī pārāk sāpīga.

Par nopietnu šķērsli kļūst Skorpiona greizsirdība un viņa vēlme kontrolēt katru partnera soli. Turklāt pašam Skorpionam ļoti patīk spēlēt uz otra jūtām, kaut ko slēpt un pārvērst par noslēpumiem pavisam vienkāršas lietas. Savukārt Dvīņus ļoti aizvaino neuzticēšanās un kaitina nenoteiktība.

Taču viņu gadījumā nav iespējams izvairīties no likteņa, un jo vairāk viņi vēlēsies attālināties, jo lielāks būs viņu abpusējās pievilkšanās spēks. Pastāv liela varbūtība, ka sastrādājot ne mazums muļķību, viņi tomēr spēs saprast to, ka viņiem nebūs neviena cita tikpat tuva un radniecīga cilvēka visā pasaulē.

Avots:

tayni

Pievienot komentāru