Nolemtie mīlēt vien reizi mūžā: kādi zodiakālie pāri, reiz satiekoties, vairs nespēs iemīlēt citus

Pirmoreiz satiekoties, dvēseļu pavedieni sasaista viņus uz mūžu. Katram no viņiem ir bijusi sava dzīve, kur netrūka nedz flirta, nedz mīlas dēku, nedz šķiršanu un, protams, bija arī neskaitāmas aizraušanās, taču tikai viens acu uzmetiens, gluži kā zibens spēriens, izmaina visu reizi pa visām reizēm.

Ir cilvēki, kas pēc savas dabas ir vienmīļi. Viņiem īstā mīlestība gadās vien reizi mūžā. Taču šodien mēs parunāsim par pāriem, kuru dzīves uzskati mainās, satiekot vienam otru. Šis ir savdabīgs pievilkšanās spēks, saikne, kuru nespēj pārraut nedz laiks, nedz apstākļi.

Turklāt, pirms šādas liktenīgās satikšanās, šie cilvēki var dzīvot pavisam parastu dzīvi, un nemaz neņem pie sirds visas šķiršanās, bet vīrieši reizēm ir īsteni brunču mednieki. Taču satiekoties, šo zodiaka zīmju pārstāvji vairs nespēj tikt galā ar savām emocijām.

Viņu attiecības nebūt nav ideālas, viņi var ar lielāko naidu izkliegt dažādus apvainojumus, bet jau pēc mirkļa mesties viens otra apskāvienos. Viņiem var būt pilnīgi pretēji uzskati, paradumi un vajadzības. Pāris var izšķirties, pat aizbraukt katrs uz savu valsti, taču viņu domās un sirdīs vienmēr dzīvos mīlestība pret savu zodiakālu otro pusīti.

Jaunava – Strēlnieks

Sarežģīta un ļoti pretrunīga apvienība, Jaunava ir spējīga izmainīt, un pat uz brīdi pakļaut Strēlnieku savai gribai. Turklāt viņa pēc savas dabas ir vienmīle, tāpēc arī iemīlas Strēlniekā uz visu atlikušo mūžu.

Savukārt Strēlnieks pretojas jūtām, viņš nespēj pieņemt faktu, ka mīlestība pret vienu vienīgu cilvēku ir spējīga izstumt visus viņa iepriekšējos paradumus un padarīt atkarīgu. Viņš cenšas aizbēgt, tad atgriežas un lūdzās pēc pieošanas. Mūžīgas šaubas starp brīvību un savu mūža mīlestību.

Jaunava cieš no nenoteiktības, gaida un tic savam izredzētajam. Taču, ja pāris spēs pārvarēt šīs nesaskaņas un abi iemācīsies skatīties uz vienu pusi, tad kopā viņi ir spējīgi gūt panākumus mīlas lauciņā.

Auns – Svari

No sākuma viņiem šķiet, ka visā pasaulē nav tāda spēka, kas spētu viņus izšķirt. Svari ar lielāku prieku uzvilks sev rozā brilles un ar neaprakstāmu baudu ķers katru Auna izteikto vārdu. Savukārt Auns, redzot Svaru uzticību, visai drīz var sajust visatļautību.

Taču Svaru mērs var būt pilns, un tikai zaudējot to, kuru nebija novērtējis, Auns aptvers un izjutīs visu savu neizmērojamu mīlestību pret Svariem.

Šajā zodiakālajā savienībā agrāk vai vēlāk bet noteikti pienāk kāds lūzuma punkts. Un jā mīlnieki spēs pārvarēt grūtības, tad vairs nekas nespēs traucēt viņu attiecībām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru