Nosauktas 5 lietas, par kurām suņi uz mums slepeni apvainojas, taču cenšas to neizrādīt

Arī neatkarības ierobežošana slepeni aizskar suņus. Mēs mīlam suņus, arī par viņu mīlestību pret mums. Bet eksperti Battersea kaķu un suņu mājās uzskata, ka draugam ir jāpiešķir mazliet brīvību, lai viņš varētu kaut ko darīt bez jums. Šeit var palīdzēt dažādas rotaļlietas dzīvniekiem.

Svešinieki jaunajās vietās ir ļoti “uzvelk” suņus. Dzīvniekam patīk būt jaunā vietā, bet dod priekšroku tuvajam saimniekam.

Pētījums 2014. gadā parādīja, ka suņa sirdsdarbības ātrums pieaug, ja tas atrodas nezināmā vietā un svešinieks to noglauda. Tāpēc neatstājiet savu draugu nezināmā vietā ar nezināmiem cilvēkiem.

Apskāvieni ir tas, ko lielākā daļa suņu ienīst, lai cik dīvaini tas varētu izklausīties. 2016. gadā Britu Kolumbijas universitāte (Britu Kolumbijas universitāte, UBC) veica pētījumu.

Analizēti 250 fotoattēli, kuros īpašnieki apskāva savus suņus. Tātad, 81,6% no tiem dzīvnieki izskatījās kā iekalti, tā, it kā viņiem kaut kas nepatīk vai viņus apgrūtinātu. 10,8% no attēliem bija neitrāli, un tikai 7,6% no suņukadriem bija apmierināti.

Sargiet savus suņus un atcerieties, ka jūsu mīļotajam nevajag visu to, kas jums patīk.

Avots:

u-f

Pievienot komentāru