Visi “Tele2” klienti saņems kompensāciju

Mobilo sakaru operators “Tele2” par 3.-4. augustā traucētajiem mobilajiem sakariem viesabonēšanā klientiem izmaksās kompensācijas vairāk kā 600 000 eiro apmērā. Kompensācijas tiks piešķirtas visiem “Tele2” klientiem, raksta vadošais portāls Latvijā la.lv

Traucējumi viesabonēšanā radās 3. augustā, “Tele2 AB” grupas Zviedrijas partnerim veicot sistēmu tehnisko uzlabošanu. Tas uz laiku ierobežoja iespēju “Tele2” klientiem veikt zvanus un sūtīt SMS no un uz ārzemēm. Bojājums bija ļoti sarežģīts, un viesabonēšanas darbību pilnībā izdevās atjaunot 4. augustā plkst.19.

Ikvienam pēcapmaksas klientam, kurš 3.-4. augustā atradās ārpus Latvijas un nevarēja izmantot mobilos pakalpojumus, netiks ieturēta abonēšanas maksa par augustu, savukārt priekšapmaksas klientiem kartes bilance tiks papildināta par 10 eiro, par kompensācijas mehānismu paziņojusi kompānija.

Gan pēcapmaksas, gan priekšapmaksas klientiem tiks atlīdzināti visi izdevumi, kas saistīti ar viesabonēšanas izmaksām periodā no 1. līdz 5. augustam ieskaitot.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru