Notīri rūsu un aplikumu no visa veida virsmām nieka 30 sekunžu laikā; Tas tik ir atradums!

Tiekam galā ar netīru tualetes podu. Jūsu pods atkal spīdēs un laistīsies, ja tā tīrīšanai izmantosiet sinepju pulveri, as vienādās daļās sajaukts ar citronskābi un kukurūzas cieti. Tualetes poda tīrīšanai un atsvaidzināšanai var patstāvīgi pagatavot tīrāmās bumbiņas. Nieka 1-2 bumbiņas, iemestas podā, sniegs ne vien higiēnisku efektu, bet arī patīkamu smaržu.

To pagatavošanai jums vajadzēs 1 glāzi sodas, ¼ glāzes citronskābes, ½ t.k. etiķa, 1 ēd.k. 6% ūdeņraža pārskābes un 15-20 pilieni jūsu iecienītākās ēteriskās eļļas. Pagatavošana: bļodā ieber sodu, pievieno citronskābi. Citā bļodā sajauc pārskābi un etiķi un iegūto šķīdumu pakāpeniski, pa pilienam pievieno sausajam maisījumam. Pievieno ēterisku eļļu un ar karoti veido nelielas bumbiņas. Bumbiņas izliek uz pergamenta papīra un žāvē ne mazāk kā 6 stundas. Uzglabā cieši noslēgtā stikla traukā.

Iztīram flīžu šuves. Izmantojot pavisamparastu parafīna sveci, var atbrīvoties no pelējuma, tumša aplikuma un neīrumiem flīžu starpās. Lai to paveiktu, pietiek vienkārši ar sveces strupo galu pāris reizes pārvilkt pāri netīrai šuvei. Tas ļaus ne vien iztīrīt, bet arī pasargāt šuves no turpmākā pelējuma un netīrumiem.

Bļodā ieberam sodu, un ar nedaudz samitrinātu vecu zobu birsti ieberžam to netīrajās vietās, pēc šādas tīrīšanas vienkārši noskalojam virsmu ar siltu ūdeni. Šuves izskatīsies kā jaunas!  Sajaucam siltu ūdeni un ūdeņraža pārskābi attiecībā 2:1. Ar sūkļa vai zobu birstes palīdzību ar iegūto maisījumu iztīram flīžu šuves, var nemaz nenoskalot.

Notīram flīzes. 15 g citronskābes izšķīdina 1 glāzē siltā ūdens. Ar iegūto šķīdumu mazgā flīzes. Tad noskalo ar tīru ūdeni. Cīņā ar pārāk netīrām flīžu sienām palīdzēs etiķis. Apsmidzinām virsmu ar etiķi, atstājam to iedarboties uz 10 minūtēm un tad noskalojam ar tīru ūdeni. Tad virsmu var uzspodrināt ar kādu mikrošķiedras lupatiņu.

Savedam kārtībā veļas mazgājamo mašīnu. Veļas mašīna jātīra reize trijos mēnešos. atbrīvoties no kaļķakmens un nogulsnēm palīdzēs citronskābe. Veļas pulvera nodalījumā ieber 60 g citronskābes un iedarbina veļasmašīnu, izvēloties pilnu mazgāšanas ciklu ar maksimāli augstāko temperatūru.

Lasi vēl: Meitene apmulsa pieņemšanā pie vīrieša – ginekologa, un lūk, kā viņš nolēma izkliedēt saspringto gaisotni

Šādiem nolūkiem var izmantotmaisījumu, kas gatavots no ¼ glāzes sodas, 2 glāzēm etiķa un ¼ glāzes ūdens. Bļoda sajauc sodu ar ūdeni un ielej to veļas pulvera nodalījumā, bet etiķi vienkārši ielej veļas nodalījumā. Tad veļas mašīnu iedarbina parastajā darba režīmā. Pēc mazgāšanas cikla beigām ar sūklīti rūpīgi pārslaucam visas gumijas apmales un pašas durtiņas. Ierīci noteikti izvēdina ar vaļējām durvīm.

Ideāli tīra plīts. Tauku nosēdumus no plīts virsmas un tās sīkajām detaļām palīdzēs notīrīt visparastākā dzēšgumija. Tieši šo paņēmienu izmanto visi profesionālo uzkopšanas kompāniju darbinieki. Ar nospeķotu plīti tiks galā arī citronsula un citrona šķēlītes. Plīts virsmu vienkārši ieziež ar citrona sulu un atstāj to iedarboties uz 15 minūtēm. Tad vienkārši notīra ar mitru lupatiņu.

Lai cepeškrāsns atkal laistītos. Atbrīvot cepeškrāsni no taukiem un piedeguma palīdzēs ožamā spirta un ūdens maisījums (uz 1 l ūdens 1 glāze ožamā spirta). Cepeškrāsni sakarsē līdz 150OC un tad izslēdz. Uz apakšējās restes izvieto bļodu ar karstu ūdeni, bet augšējā daļā izvieto tvertni ar ožamo spirtu. Aiztaisa cepeškrāsns durtiņas un atstāj līdz rītam. No rīta traukā ar ožamo spirtu pievieno pāris karotes jebkāda mazgājamā līdzekļa un atšķaida ar ūdeni. Ar iegūto maisījumu tīra cepeškrāsni.

Avots:

jellyroom

Pievienot komentāru