Notīri rūsu un aplikumu no visa veida virsmām nieka 30 sekunžu laikā; Tas tik ir atradums!

Meitenes, šodien es atklāšu jums kādu noslēpumu. Mana vannasistaba un tualete burtiski laistās no tīrības, un tas viss pateicoties kādam jaunam tīrīšanas līdzeklim, ko esmu sev atklājusi.

To ir pavisam viegli pagatavot pašai, bet tā izmaksas ir 25 reizēs zemākas, nekā visparastākajam veikalos nopērkamajam līdzeklim. Visi mani draugi un paziņas jau sākuši to veiksmīgi pielietot. Nemaz nešaubos, ka arī jums nenāksies vilties!

Cīņai ar rūsu vannasistabā mēs izmantosim visiem labi pazīstamu ožamo spirtu un ūdeņraža pārskābi, ko var iegādāties aptiekā.

Gatavojam nepieciešamās koncentrācijas šķīdumu:

  • ņem kādu stikla tvertni (labi noderēs puslitra burka) un kārtīgi noskalo to zem tekošā ūdens;
  • nosusina ar papīra salvešu vai dvieļa palīdzību;
  • uzvelk gumijas cimdus;
  • burkā ielej 100 g ožamā spirta;
  • lejot tievā strūkliņā, pievieno 50 g ūdeņraža pārskābes;
  • visu kārtīgi samaisa (vienkārši sakratot burkas saturu);
  • iegūto šķīdumu uzpilina uz tīrās lupatiņas;
  • kārtīgi apstrādā tās vietas uz vannas virsmas, kur izveidojusies rūsa vai aplikums;
  • atstāj iedarboties uz 10-15 minūtēm, tad noskalo ar tekošo ūdeni.
  • Vienkārši bet reizē arī ģeniāli knifi mājas uzkopšanai!

Mēs esam izvirzījuši sev mērķi, atvieglot jūsu dzīvi, un apkopojām dažus ieteikumus un viltības mājas uzkopšanai, kas ļaus jums tikt galā ar nepatīkamiem mājas darbiem.

Notīram pašus netīrākos priekšmetus vannasistabā. Veci dušas aizkari izskatīsies kā jauni, ja visus netīrumus un pat padzeltējušas vai appelējušas vietas nomazgāsiet ar vienādās daļās ar ūdeni atjauktu ūdeņraža pārskābi. Savukārt lai iztīrītu jūsu zobu birstes no mikrobiem, vienkārši iemērciet tās uz vienu stundu etiķī. Tad kārtīgi noskalojiet zem tekošā ūdens. Visus sūkļus var atstāt pamirkt etiķa un karstā ūdens maisījumā attiecībā 1:1. Tad kārtīgi noskalot un izžāvēt.

Piešķiram sniegotu baltumu vannai. Pret kaļķakmens nogulsnēm, dzelteniem pleķiem un pelēcīgu nokrāsu labi palīdz ūdeņraža pārskābe. Izsmidzinām to ar visparastākā pulverizatora palīdzību, atstāj iedarboties uz 30 min, un kārtīgi noskalojam ar siltu ūdeni. Var itin viegli notīrīt vannas virsmu, apberot to ar sodu un pēc pāris minūtēm uzlejot etiķi. Pēc tam virsma kārtīgi jānoberž un jānomazgā ar siltu ūdeni.

Nevēlamu dzeltenīgumu efektīvi likvidē visparastākās citronskābes šķīdums. Šķīdumu gatavo vienai glāzei ūdens pievienojot paciņu citronskābes. Šo līdzekli ar sūklīša palīdzību uzklāj uz vannas virsmas un atstāj iedarboties uz 20 minūtēm, tad noskalo. Atgriezt vannas virsmai spīdīgumu un atbrīvoties no nogulsnēm palīdzēs etiķa un sāls maisījums. Sastāvdaļas sajauc 1:1 un ar iegūto maisījumu tīra vannu, līdz tā atguvusi savu iepriekšējo spodrumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru