Novembra naudas dienas: Ja šajās dienās ieguldīsi naudu, tad pie tevis tā atgriezīsies dubultā

Novembrī būs astoņas dienas, kad mēness palīdzēs piesaistīt finansiālos panākumus. Mēness kalendārs jums pateiks, kā veikt pareizi uzņēmējdarbību, lai iegūtu bagātību.

No sākuma jums jādara viss, lai blakus lietas jūs nenovērstu no galvenā. Noteikti mēģiniet izmantot trīs uzticamus veidus, kā pasargāt sevi no negatīviem enerģijas avotiem.

Nedomājiet par bailēm un raizēm, kas tevī valda. Aizmirsti par skaudīgiem un sliktiem cilvēkiem, kuri atrodas tev apkārt. Centies domāt tikai par galveno.

Kuras gan ir 8 novembra dienas, kurās mēness ir labvēlīgs darījumiem ar naudu?

8.novembris – Skorpions un augošais Mēness ir laba kombinācija, lai pievērstu sev naudu. Šajā dienā visas sarunas, intervijas, biznesa paziņas būs izdevušās. Intuīcija tiks pastiprināta, tāpēc nebaidieties ieklausīties savā iekšējā balsī, jo tas var paglābt jūs no fiasko sarežģītā brīdī.

Sazinoties ar kolēģiem, priekšniekiem vai partneriem, jums vajadzētu izmantot maksimāli draudzīgumu un atvērtību. Īstais brīdis, kad doties atvaļinājumā.

14, 15.novembris – Ūdensvīrs ir radošā zodiaka zīme. Augošais mēness pamudinās cilvēkus eksperimentēt. Ja jūsu darbs ir saistīts ar mākslu, tad 14. un 15. novembris būs jums pat ļoti veiksmīgs.

Fortūna izvēlēsies tavu pusi, ja jūs parādīsiet tai savu neatlaidību un smagu darbu. Ziedojiet kādu summu labdarībai.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru