Ja viņš nav gatavs apspriest šīs 8 tēmas, tu velti tērē savu laiku uz viņu, met mieru!

Noteikti temati rodas tikai tad, kad tu patiesi esi interesanta savam vīrietim. Bet ja tavs puisis atsakās tās apspriest vai arī atbild izvairīgi diemžēl tu velti tērē savu laiku.

Lūk, šie ir tie pārbaudes temati:

  1. Robežas

Katram ir savi neveiklie temati. Nemāni sevi domājot, ka tavs puisis ir pavisam vienkāršs. Ja viņš nerunā par savām personīgām robežām, piemēram, par savas privātās telpas nepieciešamību vai privātumu, visticamāk viņš vienkārši nav gatavs nopietnām attiecībām.

Attiecību mērķis

Šī tēma var šķist acīmredzama, taču ļoti daudzas sievietes paliek attiecībās, kurās vīrietis nemaz neapspriež to mērķi. Vai tad tev pašai negribas zināt, vai viņš vēlas to pašu, ko tu? Vai viņš plāno ģimeni un bērnus? Parasti tas, kas to plāno un vēlas, pats par to runā.

Tava ģimene

Ja viņu neinteresē tava ģimene un tavi bērnības stāsti, visticamāk viņš nemaz neplāno veidot ar tevi nopietnās attiecības. Kad puisis ir iemīlējies, viņš grib uzzināt par tavu dzīvi pilnīgi visu. Viņš gribēs zināt, kas ir ietekmējis to, ka tu esi izaugusi tieši tāda, kāda tu esi.

Bijušie

Tā arī ir pagātnes daļa, kas ir mūs izveidojusi. Nevajag baidīties, ja viņš negrib iedziļināties sīkumos par savām attiecībām ar bijušo, kas ir salauzusi viņa sirdi. Taču tev būtu jāzina vismaz aptuveno viņa iepriekšējo attiecību stāstu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru