Novembrī dzimušie cilvēki ir ļoti īpaši

Novembri pārvalda planēta Plutons un spēcīgā Skorpiona zīme. Novembra cilvēkiem ir gribasspēks, un viņus piesaista tādas jomas kā medicīna, drošība, metafizika, politika, izmeklēšana.

Turklāt viņus saista viss nezināmais un svešais. Jūs esat diezgan noslēgts un pat noslēpumains cilvēks, ļoti labi pārzinot savas iedzimtās spējas. Jūs savā dvēselē nesat dzīvības un nāves elementus, reinkarnācijas un absolūtas juteklības elementu.

Jūsu domas ir materiālas, un tās var dot jums gan labu, gan nepatikšanas. Jaunībā novembra cilvēks bieži piedzīvo drāmu, vilšanos un izmisumu. Tomēr arī Plutona iznīcinošās enerģijas var virzīt pozitīvi, it īpaši, ja vēlaties sasniegt pamanāmus rezultātus.

Novembrī dzimuši cilvēki ir apveltīti ar radīšanas vai iznīcināšanas spēku, ieskaitot personiskās attiecības. Jūs nejūtat bailes no nāves, jūs bieži izjūtat destruktīvas un drūmas emocijas un esat slavens ar savu leģendāro greizsirdību.

Varat izmantot savu iedzimto, gandrīz mistisko intuīciju, lai gūtu panākumus, kad citi cieš neveiksmes. Jums ir praktisks prāts un vēlme dominēt. Novembrī dzimušās sievietes parasti uzskata par “la femme fatale” (fatālām sievietēm).

Lasi vēl: Neļaujiet ļaunumam ienākt jūsu mājā. 12 gudri padomi, lai mājās vienmēr valdītu miers un saticība

Dzīves mācība, kas jums ir jāapgūst –  kontrolēt un konstruktīvi virzīt dziļas emocijas, kā arī izmantot Plutona spēku savā labā. Jūs esat juteklisks, gudrs, atturīgs un ļoti harizmātisks.

Mērķu sasniegšanai jūs parasti izmantojat savu iekšējo seksuālo spēku un fizisko skaistumu. Brīdinājums novembrī dzimušai personai: nelietojiet savu indīgo dzēlienu pret sevi vai sabiedrību.

Avots:

flytothesky

 

Pievienot komentāru