Orhideja – spēcīgs sieviešu talismans! Ticējumi par orhidejām mājās!

Atceros, kā vīrs man uzdāvināja pirmo orhideju. Jā, es piekrītu, ka šī noslēpumainā puķe ir īsts sieviešu talismans.

Tolaik atrados ļoti sarežģītajā dzīves posmā, taču līdz ar orhidejas parādīšanos manā virtuvē mana dzīve sakārtojās. Vispirms nemaz nebiju sasaistījusi kopā šos divus notikumus, taču izrādās sakars tomēr ir!

Daudziem cilvēkiem dažādi ticējumi un māņi ir ļoti svarīgi. Bet starp puķkopjiem pastāv daudz strīdu par to, vai orhidejas vispār drīkst audzēt mājas apstākļos. Patiesībā orhideja ir ļoti sena un brīnišķīga puķe.

To uzskata par tikumības, bezgrēcības, nevainojamības, izsmalcinātības, burvīguma un vienotības simbolu. Attiecībā uz orhidejām pastāv arī daudz aizspriedumu, taču daudzi no tiem balstās uz reālo dzīves pieredzi, un tāpēc uz tiem ir vērts paļauties.

Negatīvie ticējumi un māņi

Orhidejas tiek uzskatītas par „enerģētiskiem vampīriem”. Daudzi uzskata, ka orhideja savāc visu enerģiju, samazina darba spējas un aktivitāti tiem, kas diendienā dzīvo vienā mājā ar orhideju.

Turklāt tiek uzskatīts, ka orhideja aprij vīrišķo enerģētiku, burtiski padzenot no mājām stiprā dzimuma pārstāvjus. Taču tā nemaz nav. Orhideja tik tiešām ir sievišķais augs. Tā sniedz sievietēm vairāk sievišķības un skaistuma. Un vīriešu dzimumu šī puķe tik tiešām ietekmē negatīvi: orhideja padara vīrieti pārāk maigu un pakļāvīgu.

Negatīvi ticējumi par orhidejām, protams, baida, taču tas nebūt nenozīmē, ka šo puķi nedrīkst audzēt mājās. Kā vampīrs orhideja ir aktīva tikai naktīs, tāpēc pēc iespējas izvietojiet tās tajā istabā, kur neviens neguļ. Un cenšaties pasargāt savas ģimenes vīriešus no kontakta ar šo augu.

Pozitīvi ticējumi

Orhideja ir pilnīgi nekaitīga puķe – vienkārši pārāk cimperlīga un kaprīza. Ja jūs to kopsiet un lolosiet, ievērosiet noteiktus apstākļus, tad šis istabas augs dāvās jums labklājību, laimi un harmonizēs mikroklimatu ģimenē.

Orhideja var kalpot par sievietes talismanu. Nonākot kontaktā ar šo puķi, var atklāt savus apslēptos talantus, lielu potenciālu un sākt nodarboties ar mākslu. Taču pirms tam vajag kārtīgi parūpēties par puķi un pareizi to apkopt. Nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut orhidejas slimības vai novīšanu.

Turklāt orhideja var arī pagarināt cilvēka dzīves ceļu. Sieviete var atbrīvoties no grumbām, uzlabot savu veselību un skaistumu. Orhideja uzlabo garastāvokli. Ar šī auga palīdzību var atbrīvoties no negatīvās enerģētikas mājās. Bet dažādu krāsu orhidejām piemīt atšķirīgs raksturs.

Šī skaista puķe var kalpot par mājas sargu. Ja jums ciemos būs cilvēks, kas vēl jums sliktu, orhideja izdarīs visu, lai jūsu nelabvēlis pēc iespējas ātrāk pamestu jūsu māju. Tas izraisīs sliktu fizisku pašsajūtu visiem jūsu ienaidniekiem. Tās var būt galvassāpes, slikts garīgais stāvoklis un temperatūras celšanās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru