Pārsteidzošas kalanhojes īpašības, par kurām pat nenojaušat

Ir daži pētījumi, kas parāda, ka, ja jūs izmantosit šī auga lapu, vēža šūnas mirs. Kalanhojes augs pieder pie sukulentu grupas, no alvejas dzimtas, kuru tautas medicīnā izmanto vairākus gadsimtus un kurai ir labi rezultāti vēža ārstēšanā.

Pateicoties īpašajam organiskajam savienojumam, tā lapām izdodas apturēt vēža šūnu izplatīšanos un veidošanos organismā. Medicīnā tiek izmantotas gan kalanhojeslapas, gan kātiņi.

Tie ir daudzgadīgi augi, un ir vairāk nekā simts šī auga sugu. Tas nāk no Madagaskaras, bet dažas sugas ir no Āfrikas dienvidu un dienvidaustrumu valstīm, Ķīnas, Indijas un Brazīlijas. Un arī tā ārstnieciskās īpašības ir zināmas Latīņamerikā, Āfrikā un Āzijā.

Pastāv vairāki kalanhojesveidi, kuras, uzklājot uz skartajiem ķermeņa apgabaliem vai norijot, sāk cīnīties pret ievainotajām un neveselīgajām šūnām, īpaši vēža šūnām, un tās arī dziedē dziļas brūces.

Ārstēšanai jālieto šī auga neapstrādātas lapas, svaiga sula, infūzija vai salāti. Kalanhojes efektīvi cīnās ar vēzi, abscesiem un audzējiem, caureju, hipertensiju, psiholoģiskām slimībām, piemēram, bailēm, paniku, šizofrēniju utt.

Kalanhojes ieguvumi mūsu veselībai:

Šis augs ir dziedinošs, savelkošs, hemostatisks. To raksturo spēcīgas pretiekaisuma, antihistamīna, antidiabētiskās, diurētiskās, antibakteriālas, pretapaugļošanās, pretvīrusu īpašības.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru