Pašas ļaunākās Zodiaka zīmes; Viņām svētīga nav nekā un tici man viņiem ir pie vienas vietas tavas domas par viņu!

Ikviens no mums reizēm izjūt dusmas, taču daži zaudē savaldību biežāk nekā citi. Astrologi nosauca 4 Zodiaka zīmes, pār kurām regulāri gūst virsroku dusmas.

Pastāv emocijas, kas spēj izraisīt veselības problēmas. Dusmas kā reiz ir tās sajūtas, kas visai graujoši ietekmē mūsu enerģētiku un organismu. Ir ļoti grūti tikt no tām vaļā, taču katram, kas vēlās kļūt laimīgs, ir ļoti svarīgi tās pārvarēt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus niknus padara greizsirdība un vēlme būt pašam labākajam. Un nekādu brīnumlīdzekļu pret greizsirdību Ūdensvīru gadījumā vienkārši nepastāv. Visai bieži viņi to izjūt pat tad, kad attiecībās viss ir lieliski. Ja Ūdensvīri cīnās ar šo sajūtu, viņi atbrīvojās arī no dusmām un niknuma.

Ūdensvīri cenšas neizrādīt savas negatīvās emocijas, jo viņi lieliski saprot, kā tās ietekmē tuviniekus un apkārtējos. Taču reizēm viņiem nekādi neizdodas noslēpt savus pārdzīvojumus. Un šādos brīžos labāk turēties no viņiem pa gabalu, un nekādā gadījumā nestrīdēties ar viņiem.

Auns

Paši par sevi Auni it nemaz nav ļauni, taču viņu nesavaldība ir tik ļoti neparedzama un bīstama, ka gluži vienkārši nav iespējams tikt ar to galā. Vēlāk viņi var ilgi atvainoties par saviem neapdomīgiem vārdiem vai vienkārši visādi izrādīt savu nožēlu.

Tieši šī iemesla dēļ viņiem būtu labāk kontaktēties ar tiem, kurus ir grūtāk aizvainot un kuru dzīves uztvere ir vieglāka, piemēram, ar Vēžiem, Zivīm un Dvīņiem. Ar Auniem labāk īpaši nejokot un neprovocēt viņus, jo šādās situācijās viņi vienmēr no sākuma dara un tikai pēc tam domā. Starp visām ļaunākām Zodiaka zīmēm viņi ir paši sprādzienbīstamāki.

Lauva

Lauvu dusmas uzkurina skaudība. Šādās sajūtās viņi spēj atzīties tikai pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Viņu dusmas burtiski vārās viņu iekšienē, taču nekad netiek izrādītas uz āru, jo Lauvas vienmēr cenšas uzturēt mierīga un līdzsvarota cilvēka iespaidu.

Šīs zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka pēc iespējas mazāk censties līdzināties citiem, bet vairāk koncentrēties uz savām personīgām dotībām un priekšrocībām. Lauvām ir raksturīgi cerēt uz vieglu visu problēmu atrisinājumu, tāpēc visas neveiksmes izraisa neviltotas dusmas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru