Pastāstīsim par oktobrī dzimušajiem cilvēkiem; Viņi vienmēr paliek atmiņā!

Rudens vidus cilvēkiem, kas dzimuši šajā periodā, piešķir šarmu un laipnību, bet tajā pašā laikā piešķir viņiem nekonsekvenci. Viņu raksturs atgādina laika apstākļus oktobrī: dažreiz silts, tad vēss un lietains.

Galvenās rakstura iezīmes

Šajā periodā dzimušie ir sabiedriski, spēj draudzēties, atbildīgi attiecas pret solījumiem un jūtām citiem. Ass prāts un mēle neļauj viņiem pazust pūlī un palikt nepamanītiem.

Šādi cilvēki spēj ļoti smalki izjust netaisnību, viņi ir līdzsvaroti un cilvēcīgi, daudzu paziņu un draugu ieskauti. Viņiem kopš bērnības ir izveidojusies skaistuma izjūta, viņi ir apveltīti ar labu gaumi, viņi pārzina mūziku un glezniecību.

Visu savu dzīvi viņi tiecas pēc harmonijas, meklē to it visā. Ģērbjas pēc sajūtām, bet noteikti ne bezgaumīgi. Bieži vien viņi izvēlas diskrētu klasiku mājas garderobē un interjerā.

Planētu un zodiaka zīmju ietekme

Cilvēkus, kas dzimuši oktobrī, patronizē Svaru (līdz 23. dienai) un Skorpiona (līdz mēneša beigām) zvaigznāji. Šī mēneša planētas ir Venera un Saturns. Šāda ietekme padara cilvēkus jutīgus un līdzsvarotus. Tie ir reālisti un dažreiz dzīvē pesimisti.

Veselība

Parasti oktobra cilvēki izceļas ar labu veselību un ziedošu izskatu. Vājās puses:

  • nervu sistēma (neņemiet visu, kas notiek pārāk tuvu sirdij);
  • drudzis, drebuļi;
  • mugurkauls (biežas muguras sāpes; jāsamazina stresu);
  • ādas problēmas;
  • galvassāpes.
  • Nosliece uz depresiju un apātiju.

Karjera

Līdzsvars un iedzimta taisnīguma izjūta palīdzēs oktobrī dzimušajiem gūt izcilu juridisko karjeru. Šie cilvēki mīl un zina, kā argumentēt, izdarīt secinājumus un analizēt. Nopietnība un pārdomātība var palīdzēt sasniegt panākumus zinātnē, medicīnā, filozofijā un pat iegūt grādu. Tie ir lieliski šauras specializācijas ārsti.

Jebkurā lietā viņi apsver visus plusus un mīnusus. Bet viņi to veic tā, lai pēc tam rezultātā nebūtu kauna.

Bieži vien šī mēneša pārstāvji nonāk politikā, bet nevis ar mērķi apmierināt savas ambīcijas, bet gan, lai atrastu vidusceļu, samierinātu karojošās puses. Viņiem patīk risināt konfliktus tā, lai abi pretinieki būtu apmierināti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru