Pastāstīšu kādus ēdienus nevajag taisīt sagaidot vērša 2021. gadu. Ar šiem ēdieniem veiksmi nepiesaistīsi

Vērsis uz galda dod priekšroku dabīgiem produktiem

Nākamā gada īpašnieks nav eksperimentu un eksotisku un dārgu ēdienu piekritējs. Viņam patīk receptes, kuras visi ir pierādījuši un tradicionāli atzīst par Jaungada receptēm. Jo īpaši uz galda jābūt rosolam un siļķei kažokā.

Gastronomijas gaumē Vērsis ir vienkāršs un nav izvēlīgs. Ir svarīgi neaizmirst, ka dzīvnieks ir zālēdājs, kas nozīmē, ka uz galda jābūt zaļumiem, dārzeņiem, augļiem un graudaugiem.

Nākamā gada īpašnieks atbalstīs tās mājsaimnieces, kuras viņu iepriecinās ar vienkāršiem un garšīgiem ēdieniem: gaļu, zivīm un pat tikai kartupeļu biezeni. Un jums nevajadzētu apgrūtināt gatavošanas procesu, aprobežojoties ar parasto cepšanu, vārīšanu vai sautēšanu.

Vērša nepretenciozitāte pārtikā nenoliedz ēdienu daudzumu uz Jaungada galda 2021. gadā, viņam burtiski no tiem vajadzētu pārsprāgt. Tam vajadzētu būt sātīgiem un daudzveidīgiem ēdieniem – no aukstām un karstām uzkodām, dārzeņu, gaļas un zivju salātiem līdz karstajiem ēdieniem, desertiem un dzērieniem.

Arī nākamā gada īpašnieks būs gandarīts par plātēm: no gaļas, desas, zivīm un siera. Būs arī šķīvis – augļu un dārzeņu sortiments. Un vēlreiz – nevajadzētu tērēt naudu visādām eksotiskām lietām mango, kokosriekstu uc veidā. Vērsis par to nebūs priecīgs.

Pareizā izvēle 2021. gada Jaungada galdam ir cepta gaļa vai zivis ar kartupeļu piedevu. Dārzeņu salāti vai sautējums ir piemēroti arī kā piedeva. Viņu izvēle ir milzīga, un jums vajadzētu koncentrēties uz vismīļākajiem un garšīgākajiem jūsu ģimenes ēdieniem.

Lasi vēl: Ko aizliegts darīt 31. decembrī, lai jaunais gads būtu laimīgs visās dzīves nozarēs un neveiksmes nesekotu pa pēdām

Ja liellopu gaļa ir viena no receptes sastāvdaļām, to vienmēr varat aizstāt ar vistu vai cūkgaļu. Jūs varat droši eksperimentēt ar zivīm un dārzeņiem. Ir svarīgi atcerēties par galveno galda noteikumu – dabisko produktu izmantošanu.

Veiksmīgs 2021. gads būs tai saimniecei, kura neskopojas ar marinētiem gurķiem uz Jaungada galda. Uz tā vajadzētu būt daudz dārzeņu – tie ir zaļie sīpoli, dilles, baziliks, pētersīļi un dažādi salāti.

Avots: rsute

COMMENTS

Pievienot komentāru