Pastāstīšu kādus ēdienus nevajag taisīt sagaidot vērša 2021. gadu. Ar šiem ēdieniem veiksmi nepiesaistīsi

Tas, ko nevajag gatavot Vērša gadā 2021, ir obligāta jāzina ikvienai saimniecei, lai pienācīgi ievērotu Jaungada tradīcijas un neapvainotu nākamā gada īpašnieku.

Visu ģimenes locekļu veiksmes un laimes vēlmēm nākamajā gadā jāatbilst metāla vērša vēlmēm, kas tikai simbolizē Austrumu horoskopa Jauno 2021. gadu.

Vērsis atbalstīs to māju, kurā saimniece pareizi klāj galdu. Un šajā gadījumā ir ļoti svarīgi nelikt galdā Vērša gadā aizliegtos ēdienus, pretējā gadījumā viņš sadusmosies.

 

Ko labāk negatavot Vērša gadā 2021

Katrā ģimenē ir ierasts jaungada svētkiem gatavoties pēc noteiktām tradīcijām. Ziemassvētku eglītes pirkšana, tās rotāšana, dāvanas visiem ģimenes locekļiem un, protams, Jaungada galda ēdienkarte. Tātad, tiekoties ar 2021. gadu, jums jāatceras, ka ne visiem jūsu iecienītajiem jaungada ēdieniem šogad būs vieta uz galda.

Jums nekavējoties jāatsakās no visiem ēdieniem, kuru recepte ietver maltu liellopa gaļu. Tas ir, nē – kotletes, frikadeles un citi ēdieni, kuros ir liellopu vai teļa gaļa. Želatīnu arī nevar izmantot, jo to iegūst no liellopu kauliem. Bet jūs varat gatavot želejas gaļu – želatīns nav vajadzīgs, ja to gatavo no cūkgaļas vai pat vistas.

Uz 2021. gada Jaungada galda jūs viegli varat iztikt bez jūras gardumiem, jo ​​Vērsis ir izvēlīgs ēdienam. Viņam patīk vienkārši un garšīgi ēdieni. Lai vairāk zaļumu un svaigu dārzeņu. Uz Jaungada galda 2021. gadā vajadzētu būt ļoti maz alkoholam.

Stiprie alkoholiskie dzērieni ir kaut kas tāds, kam nevajadzētu būt uz 2021. gada Jaungada galda. Priekšroka jādod vīnu un kokteiļu izvēlei, kurus visus var pagatavot mājās.

Lasi arī: Interesanti, bet nav ieteicams mājās turēt naudas koku. Izmest to vienkārši ārā arī nevar

Bezalkoholiskie dzērieni uz 2021. gada Jaungada galda arī nav tik vienkārši. Gāzētiem dzērieniem tiks piemēroti ierobežojumi. Tā vietā labāk likt sulas un negāzētu ūdeni. Augļu dzērieni, kompoti, sulas un zāļu tēja ir laipni gaidīti svētku galdā. Deserta pagatavošanai ļoti piemērota ir arī aromatizēta kafija.

Bet svarīgākā informācija tikai sekos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (piemēram – kas tieši būtu jāliek galdā, lai uzsmaidītu veiksme) 

COMMENTS

Pievienot komentāru