Pati bīstamākā mēneša diena: kā izvairīties no problēmām un neveiksmes 2019. gada 17. jūlijā

Kā izvairīties no problēmām un neveiksmēm

Mēness pārvalda mūsu dvēseli, emocionālās reakcijas, sesto maņu. Diena bez mēness no vienas puses atbrīvo mūs no nepieciešamības vērsties pie savas intuīcijas, samazina jūtīgumu, bet no otras puses, dod vaļu prātam, kurš 17. jūlijā visticamāk diezin vai atradīs pareizo risinājumu.

Šajā dienā ir viegli kļūdīties, balstoties uz prātu, aprēķinu un loģiku. Nevajag tiekties visu saprast ar prātu, atceries, ka šodien debesis pārbauda mūsu dvēseles. Jo labāks tu būsi pret pasauli un citiem cilvēkiem, jo drošāk pasargāsi sevi no problēmām, neveiksmēm un kļūdām.

Ja 17. jūlijā tu jutīsies “ne savā ādā”, jutīsi nogurumu, pārāk visu aprēķināsi, tad tava dvēsele ir pārāk iztukšota, to nepieciešams piepildīt ar labestību, līdzcietību, sevis un pasaules saprašanu. Lielā mērā mēness ietekmi izjutīs skaistā dzimuma pārstāves, un viņām jo īpaši ir jābūt uzmanīgām pret sevi, savām emocijām un priekšnojautām.

Lasi vēl: 17. jūlijā mēness aptumsums: ietekme uz zodiaka zīmēm, gan naktī, gan dienā

Pēc astrologu domām, šo dienu nebūs viegli pavadīt, tāpēc tiek rekomendēts atrast sev veidus, kuri ļauj atgūt harmoniju un personības veselumu. Noteikti nevajag ignorēt savas jūtas un apstāties garīgajā izaugsmē. Ja tieksies attīstīt savu potenciālu, tad neizjutīsi mēness negatīvo ietekmi.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru