5 kaislīgi satuvināšanās veidi, kurus jāizmēģina ikvienam pārim attiecībās, lai tās būtu ilgstošas

Ilgtermiņa attiecībās intīmā tuvība var kļūt garlaicīga. Pāris sāk meklēt dažādību un nereti to atrod citā partnerī. Lai atsvaidzinātu dzirkstelīti, nevajag iet “pa kreisi”. Pamēģini citus intimitātes veidus.

Katrs no šiem stiliem ir interesants pats par sevi. Galvenais – lai intīmā tuvība atbilstu tavam noskaņojumam un partnerim nebūtu nekas iebilstams pret eksperimentiem.

Kareca

Carezza ir itāļu vārds, un tas nozīmē maiguma izpaušana un glāstīšana.  Sekss – kareca ir nekas cits kā sekss ar maiguma izpausmju izrādīšanu. Vai tas ir garlaicīgi Nekādā gadījumā! Skūpsti un apskāvieni arī var radīt partnerim orgasmu. Šāds sekss sākas ilgi pirms došanās uz guļamistabu: ar patīkamu sms, gardām vakariņām. Kad atrodaties gultā, nesakiet ne vārdu. Šis sekss norisinās pilnīgā klusumā –dzirdama tikai partnera elpošana un viņa vaidas.

Lasi arī: Šeit uzzināsiet kādus vārdus ir ieteicams dot meitenēm un no kādiem labāk izvairīties

 

Ātrais sekss

Ātrs sekss ir labs, jo tas pāri pārsteidz. Tas var notikt jebkur. Ir svarīgi izvēlēties vietu, kur nebūs nevēlamas acis, kas varētu traucēt baudīt šādu tuvumu. Ātrā seksa laikā nav nepieciešams ilgi izģērbties kailam, jūs varat viegli attaisīt drēbes. Ir svarīgi izmantot lubrikantu, jo ne vīrietim, ne sievietei nav laika, lai izstrādātu smērvielu pareizajā daudzumā. Bet bez tā ātrs sekss kļūs nepatīkams un pat traumatisks.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru