Paziņojums: 99 gadu vecumā mūžībā devies Princis Filips. Lūk, pēdējā bilde ar karalienes Elizabetes II vīru!

9.aprīlī visus cilvēkus pārsteidza paziņojums, ka 99 gadu pēc ilgstošas slimības miris karalienes Elizabetes II vīrs, princis Filips. 

Karaliskā ģimene kopā ar cilvēkiem visā pasaulē sēro par prinča Filipa zaudējumu. Oficiālais paziņojums tika parādīts ierāmētā plāksnē, kurš tika pielikts pie pils metāla žoga, taču neilgu laiku vēlāk tas tika noņemts, lai novērstu cilvēku pulcēšanos koronavīrusa pandēmijas laikā.

Policija atgādināja cilvēkiem par distances ievērošanu, kad cilvēki pulcējās, lai apskatītu plāksni un godinātu mirušo princi. Bekingemas pils karogs tika nolaists līdz pusei mastā un sērotāji vārtu pakājē nolika ziedus.

Daudzi ģimenes locekļi pandēmijas dēļ pēdējā gada laikā bija spiesti redzēt retāk Filipu, mazdēls princis Harijs, kurš dzīvo netālu no Losandželosas kopā ar savu sievu Meganu Mārklu un gadu veco dēlu Ārčiju, stāsta, ka viņi uzturējuši sakarus ar karalieni un hercogu, izmantojot videozvanus.

Filips atstāja karaļa Edvarda VII slimnīcu Merilibonē, Londonas centrā, 16. martā, braucot ar ratiņkrēslā un atgriezās Vindzoras pilī, kur viņš un 94 gadus vecā karaliene uzturējušies. Dēļ pandēmijas karaliskā ģimene samazināja personāla skaitu līdz minimumam.

Bakingemas pils pārstāvis toreiz teica: “Viņa karaliskā augstība vēlas pateikties visam medicīnas personālam, kurš viņu pieskatīja gan karaļa Edvarda VII slimnīcā, gan Sv. Bartolomeja slimnīcā, un visiem, kas nosūtīja savus laba vēlējumus”

Sociālajā tīklā ”Twitter” publiskots paziņojums, kurā teikts, ka princis Filips šo pasauli pametis mierīgi un bez sāpēm. Šīs skumjā vēsts ļoti ātri pāršalca visu pasauli. Visa pasaule sēro kopā ar karalisko ģimeni. Jāpiemin, ka Filips mira 2 mēnešus pirms savas 100 jubilejas.

Lasi vēl: Kaķene piedzemdēja kaķēnus, pameta tos un skrēja uz mežu. Mēs sekojām viņai un ieraugot šo palikām ar mutēm vaļā

Princis Filips pēdējo reizi tika redzēts sabiedrībā, 16. martā atstājot karaļa Edvarda VII slimnīcu Londonas centrā.

COMMENTS

Pievienot komentāru