Peles no tā baidās kā no uguns, pietiek ar vienu šo priekšmetu, lai tās vairs neredzētu savās mājās

Cilvēki neko nedara pret pelēm, kamēr tās neiekļūst mājā, pagrabā vai šķūnī. Tur mazie dzīvnieki sāk sabojāt īpašumu un pārtiek no saimnieka pārtikas krājumiem.

 

Tie rada materiālus zaudējumus cilvēkiem, kā arī var kļūt par bīstamu slimību nesējiem: tularēmija, pseidotuberkuloze un leptospiroze. Grauzēji ir ļoti ražīgi un ātri vairojas, tāpēc ir nepieciešams veikt pasākumus pret pelēm, tiklīdz tiek atklātas pirmās to klātbūtnes pēdas telpā.

Dažas mājsaimnieces mēģina atbaidīt peles ar piparmētru, vērmeles, citroniem vai citiem augiem ar noturīgu aromātu. Viņi arī novieto ziedkopas ap telpas perimetru vai plauktos.

Ja jūs mazgājat grīdas un plauktus ar ūdeni un etiķi vai balinātāju, jūs varat atbrīvoties no peļu ekskrementu smakas, bet ne no rijīgiem grauzējiem.

Lai nodrošinātu, ka grauzēji tiek padzīti no mājām, vienlaikus jāizmanto pāris metodes to atbaidīšanai un iznīcināšanai.

Un, ja esat guvis panākumus cīņā pret pelēm, tad jums vajadzētu novērst to turpmāku parādīšanos jūsu mājās. Lai to izdarītu, visi kaitēkļu izveidotie caurumi sienās ir jānoblīvē ar stikla vai poliuretāna putu šķīdumu.

Lasi vēl: Es dievinu kāpostu salātus: skaistums slēpjas vienkāršajā pārtikas pieejamībā un labvēlīgajā ietekmē uz veselību

Ir pakalpojumi, kas sniedz deratizācijas pakalpojumus. Viņu pienākumos ietilpst visu veidu grauzēju iznīcināšana. Ja pats nespējat tikt galā ar peļu invāziju, varat piezvanīt speciālistam, lai palīdzētu atrisināt problēmu.

Pievienot komentāru