Pepco veikali – lietas mājai un ģimenei par labām cenām

Plašs preču klāsts ikdienai un svētkiem atrodams Pepco veikalos, kas piedāvā visdažādākās lietas mājai un atpūtai, vīriešiem, sievietēm un bērniem. Veikalu informatīvajos materiālos turklāt regulāri tiek iekļautas pievilcīgas atlaides dažādām precēm un preču grupām, lai pircēji zinātu, kad visizdevīgāk iegādāties kādu no tiem.

Iepirkšanās eksperti un psihologi atzīst, ka akcijas un atlaides veikalos ir iespēja ne tikai izdevīgi iepirkties, bet arī sevi disciplinēt un kontrolēt savu un ģimenes budžetu. Kā balvu par prātīgu iepirkšanos vari iegādāties kādu sen kārotu preci, kādu Pepco veikalos netrūkst, jo sortiments ir ļoti plašs un atbilstošs dažādām gaumēm un vajadzīgām.

Starp citu, arī spontānu pirkumu cienītāji var priecāties: kad vēl atļauties iegādāties kaut ko pēkšņi pamanītu un iekārotu, ja ne tad, kad ietaupīta pamatīga naudas summa par “obligātajiem pirkumiem”.

Vecāku favorīts

Pepco veikalu tīkls ir pietiekami plašs, lai vienmēr piedāvātu izdevīgas cenas. Lai arī kopējais cenu līmenis jau sākotnēji ir ļoti draudzīgs jebkuram maciņam, daudzās atlaides un akcijas to padara vēl pievilcīgāku. Tāpēc vērts regulāri ieskatīties gan veikala mājaslapā, gan dažādajos reklāmas materiālos un arī sekot līdzi cenām uz vietas veikalā.

Pirmie Pepco veikali durvis vēra Polijā pirms vairāk nekā 20 gadiem, bet šobrīd tos iecienījuši pircēji praktiski visā Eiropā. Veikalu tīklu īpaši labi pazīst un ir iecienījuši vecāki. Ikviens zina, cik ātri mazuļi izaug, vajadzīgs arvien jauns, skaists apģērbs un rotaļlietas, attīstošas spēles un daudz kas cits.

Līderis mājlietās

Cilvēki, kuriem bieži patīk mainīt atmosfēru mājās, sekojot sezonu noskaņām vai pašu gaumei, tāpat bieži izvēlas tieši Pepco veikalus, jo zina, ka pat nelielas un lielus ieguldījumus neprasošas pārmaiņas var pilnīgi izmainīt mājokļa izskatu. Trauki, tekstils, apgaismes ķermeņi un līdzīgi priekšmeti var pārvērst tavu mitekli līdz nepazīšanai!

Draudzīgas cenas

Pepco veikali popularitāti guvuši, pateicoties vienmēr draudzīgajām cenām. Kā jau minēts, tās ļoti novērtē bērnu vecāki un mājokļa iekārtotāji, bet ar to veikalu piedāvājums nebūt neaprobežojas, jo tajos atradīsiet arī glītus apģērbus viņai un viņai, dāvanas, rotājumus un vēl daudz ko citu par tiešām pievilcīgām cenām, kas ļauj kļūt par aizrautīgu un izdomas bagātu pircēju, iepriecināt gan ģimeni, gan pašam sevi ar skaistām un noderīgām lietām!

Pepco veikali izceļas arī ar ļoti patīkamu apkalpošanu un ērtām telpām. Interesanti, ka veikalu tīkla mērķis ir kļūst par lielāko, labāko, lētāko un slavenāko ģimenes un mājas preču zīmolu Eiropā. Veikalu attīstība notiks ilgtspējīgā veidā, koncentrējoties uz galvenajām attīstības jomām, tostarp darbiniekiem un klientiem, piegādes tīklu un atbalstošo infrastruktūru.

Uzņēmums dinamiski attīstās kopš 1999. gada. Pirmie PEPCO veikali Polijā tika atvērti 2004.gadā. Šodien Eiropā to ir vairāk nekā 2000! Pateicoties plašajam Pepco veikalu tīklam un pastāvīgajām rūpēm par zemām ekspluatācijas izmaksām, tie vienmēr var piedāvāt labas kvalitātes produktus par pieņemamu cenu.

Pievienot komentāru