Piedod, bet tu nevari apturēt krāpnieku – un lūk, kāpēc!

Varbūt tas ir viņu dabā vai attīstījies ar laiku, bet daži cilvēki ir iekāroti tā, ka viņi krāpj savus partnerus pat pašās labākajās attiecībās.

Lai kā mums negribētos, mēs nevaram kontrolēt sava partnera jūtas, domas un uzvedību.

Un tieši tas arī noved pie krāpšanas: komplekss lietu kopums, kas notiek mūsu partnera iekšējā dzīvē, ko mēs nevaram kontrolēt.

Bet vai var krāpnieku izmainīt?

Lai gan visi cilvēki ir atšķirīgi, visiem nodevējiem parasti ir kopīgs iezīmju kopums, kas noveda pie viņu neuzticības. Tie ir psiholoģiski aspekti, ko parasts cilvēks nevar izmainīt.

Viena no nodevēju pazīmēm ir tā, ka viņi primāri domā, kas viņiem ir vajadzīgs, un ka viņi ir pelnījuši vairāk nekā vienu seksuālo partneri. Viņi  uzskata, ka ir labāki par citiem. Un bieži vien šādas domas atrodas viņu zemapziņā.

Vēl viena īpatnība ir tā, ka nodevēji cenšas meklēt ārējos risinājumus savām problēmām. Tās var būt problēmas darbā, ar naudu vai laulībā, krāpnieki meklē kaut ko ārpusē, lai nomierinātu. Ir skaidrs, kā un ar ko viņi parasti atrod mieru.

Protams, šāds apraksts ir vienkāršots, bet tu vari saprast galveno domu – mēs nespējam ietekmēt partnera – krāpnieka uzvedību. Faktiski tā ir laika, pūļu un enerģijas izšķiešana, lai mēģinātu apturēt neuzticību.

Šis cilvēks veidojas jau ilgi pirms viņš ir saticis tevi. Varbūt viņš ir redzējis nodevību vecāku attiecībās, un tādejādi viņš izaugot to atkārto. Varbūt viņu pašu piekrāpa. Šādu uzvedību var ietekmēt dažādi psiholoģiski un emocionāli satricinājumi. Bet tas noteikti nav saistīts ar tevi.

Lasi vēl: Šī sieviete nepaspēja ieiet slimnīcā, kā dzemdēja bērnu – foto

Turklāt tu nevari kontrolēt sava partnera vidi katrā dzīves mirklī. Viņš satiek daudzus citus cilvēkus un saskaras ar to, kā viņi uzvedas attiecībā pret viņu. Un tu to neietekmēsi.

Vai varbūt tavam partnerim ir nopietna seksuāla atkarība: jau ir pierādīts, ka pastāv šāds traucējums. Tātad tā ir arī ārpus tavas kontroles. Un parasti tas ir saistīts arī ar dažām emocionālām problēmām.

Kā redzi, krāpšana nav tas, ko tu vari kontrolēt. Diemžēl.

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru