Piektdiena – 13. decembris (šodiena): 10 galvenās šīs dienas briesmas. Uzmanies!

Piektdiena – 13. datums, saistīta ar mistiskām bailēm. Masīvas bailes piepilda šo dienu ar negatīvu enerģiju.

Piektdiena, 13. datums, vienmēr cilvēkos iedvesmo šausmas un bailes. Decembris, 13. datums, ir labs iemesls, lai pavadītu vakaru, skatoties iecienītās šausmu filmas, jo šīs dienas atmosfēra tam būs atbilstoša.

Bet pirms vakara tev vēl jāsakārto lietas.Mēs sagatavojām to briesmu sarakstu, kuras šajā noslēpumainajā dienā var mūs piemeklēt. Un zināms, ka tas, kurš ir brīdināts, ir bruņojies.

Jūs nevarat doties tālu prom no mājām. Saskaņā ar zīmēm piektdienā, kas iekrīt 13. datumā, ir bīstami doties ceļojumā. Pa ceļam var gaidīt daudz nepatīkamu pārsteigumu, un pati atpūtaradīs vilšanās sajūtu.

Nesēdieties pie automašīnas stūres. Tiek uzskatīts, ka šādā mistiskā dienā notiek visvairāk negadījumu, tāpēc daudzi cilvēki, ja iespējams, pāriet uz sabiedrisko transportu vai pat pārvietojas ar kājām. Tiesa, pētnieki šo zīmi jau ir atspēkojuši, pierādot, ka piektdienā 13. datumā notiek mazāk negadījumu nekā citās dienās.

Jūs nevarat izmantot datoru. Tiek uzskatīts, ka negatīvā dienas enerģija ietekmē pat datorvīrusus, kas kļūst aktīvāki un var ietekmēt sīkrīku darbu. Pagaidām šosapgalvojumus neviens nav noliedzis, tāpēc uzmanīgi pārbaudiet saglabāto informāciju un veiciet bankas maksājumus tīklā citā laikā.

Jūs nevarat iekārtoties jaunā darbā. Zinoši cilvēki iesaka neuzsākt jaunu biznesu piektdienā 13. datumā. Plānu īstenošana var realizēties neveiksmē. Priekšroka jādod sadzīves lietām, nevis jāplāno kaut kas jauns. Ir bīstami kārdināt likteni šādā dienā.

Jūs nevarat rīkot kāzas. Kā redzat, šādā dienā noslēgta laulība pārim radīs nepārtrauktas ķildas un skandālus. Tomēr maz ticams, ka sirsnīga un spēcīga mīlestība var novest pie nelaimes.

Rituāli nav atļauti. Tikai zinoši cilvēki šādā dienā veic rituālus. Tomēr jaunpienācēji šajā ziņā var sagaidīt reālas nepatikšanas. Jebkurš nepareizs vārds vai nepareiza burvestība var panākt pretējo efektu un nodarīt jums pāri. Tāpēc tiem, kas nepārzina ezotērisko praksi, ir labāk atteikties no rituālu veikšanas un veltīt laiku kaut kam citam.

Nestājieties zem kāpnēm. Kāpņu telpa simbolizē pagātnes nastu, no kuras cilvēks nevar atvadīties. Saskaņā ar mistiķu uzskatiem, piektdienā 13. datumā šis smagums var nospiest cilvēku.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru