Piektdiena – 13. decembris (šodiena): 10 galvenās šīs dienas briesmas. Uzmanies!

Jūs nevarat atstāt māju. Piektdienā 13. datumā vislabāk ir nepamest mājas, nerunāties ar svešiniekiem, neuzsākt jaunas lietas. Ārpus mājas var būt daudz briesmu, no kurām visvieglāk izvairīties, neizejot no dzīvokļa.

Jūs nevarat atskatīties, ja kāds jūs ir pamanījis un sveicina. Tiek uzskatīts, ka šādā veidā slikti noskaņoti cilvēki var nodarīt kaitējumu vai uzlikt ļaunu aci. Ja jums tomēr jāpagriežas pie uzsauciena, jums ir jāklusē: vispirms ļaujiet saucējam runāt un lai paskaidro, kāpēc viņš jūs apstādināja.

Jūs nedrīkstat uztvert zīmes pārāk nopietni. Neskatoties uz to, ka šajā dienā pieņemtsticēt neskaitāmām zīmēm, un lielākajai daļai no viņiem, protams, ir negatīvs raksturs, uzticēties viņām visiem bez nosacījumiem ir neveiksmīga ideja.

Lasi vēl: Astrologi pastāsta, kas sagaida zodiaka zīmes 2019. gada pēdējās nedēļās

Lai novērstu piektdienas 13. datuma sliktās zīmes, pietiek tikai stāvēt ar kājām uz zemes, ticēt labākajam un nebaidīties no nepatikšanām. Tas ir paradokss, bet daudzi piektdienā 13. datumā satiek savu dvēseles biedru vai sekmīgi nokārto eksāmenu, jo viņi nepadodas apstākļiem un netic sliktajām pazīmēm.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru