Pilnmēness novembrī: ko jādara, lai obligāti piepildītu savu vēlēšanos. Pateiksim kurā datumā

Jauns Mēness parasti netiek uzskatīts par sliktu dienu, taču šoreiz lietas mainīsies. Mēness atjaunināšana šoreiz būs diezgan nelabvēlīga, tāpēc ir ļoti svarīgi iepriekš zināt, ko šajā dienā var un ko nedrīkst darīt.

Ko var darīt 15.novembrī

Šajā Jaunajā Mēnesī jūs varat atpūsties mājās. Mājas atmosfēra būs vislabākā, īpaši, ja visa nedēļa ir bijusi nervoza un dinamiska. Kamēr mēness atjaunojas, ir vērts ar to atjaunoties reizē, jo 15. datums ir svētdiena. Pats liktenis saka, ka labāk šo dienu pavadīt mierā.

Šādās dienās ļoti noder afirmācijas par panākumiem, kā arī meditācijas, lai attīrītos no negatīvisma. Mēģiniet ienirt savā apziņā, bet nepārmetiet sev par kļūdām, kuras pieļāvāt agrāk. Ja jūs domājat par slikto, Skorpiona pārstāvētais Ūdens elements nākamajās dienās jūsu domās novērsīs šīs domas.

Jūs varat pabūt vienatnē. Ir vērts pēc iespējas mazāk sazināties ar cilvēkiem, pat sociālajos tīklos. Tikai šajā stāvoklī būs iespējams saglabāt pozitīvu un mierīgu attieksmi. Jums nav nepieciešams ilgi sūdzēties tuviniekiem par kaut ko sliktu, nedomājiet par negatīvo, tērēt tam savus resursus un laiku nav vērts. Atpūta palīdzēs jums noteikt prioritāti un atjaunot garīgo līdzsvaru.

Ko nevajag darīt

Šajā laikā Skorpionā nevajadzētu izrādīt greizsirdību. Tas ir lielākais aizliegums ikvienam attiecībās. Jūs nevarat ierobežot otrās puses brīvību, jo tas ir saistīts ne tikai ar strīdiem un konfliktiem, bet ar tūlītēju un neatsaucamu pārtraukumu.

Nevajag atriebties. Skorpions, satiekot šo mēness fāzi, aizliedz negatīvās domas. Pat ja kāds jums izdarīja kaut ko sliktu, jums nevajadzētu plānot atriebības plānu. Turklāt jums nevajadzētu atriebties un kādam darīt kaut ko negatīvu. Tas var izraisīt pilnīgu veiksmes zaudēšanu nākamajās pāris nedēļās, kamēr mēness aug. Labāk ir koncentrēties uz savām lietām un virzīt savus spēkus uz labu.

Eksperti neiesaka veikt dārgus pirkumus. Naudas plūsma būs ārkārtīgi vāja, tāpēc ne darbs, ne iepirkšanās nebūs veiksmīga. Jūs varat plānot pirkumus, piešķirt budžetu, veikt pieprasījumus, meklēt atlaides un labticīgus pircējus, taču labāk pagaidām pat neuzsākt sarunas.

Jūs nevarat melot un dot tukšus solījumus. Ja neesat pārliecināts, vai spēsiet izpildīt solījumu, tad labāk neko neteikt. Astrologi uzskata, ka šajā dienā nav vietas maldināšanai, liekulībai un viltībai. Ja jūs izturaties negodīgi, varat piesaistīt lielas problēmas.

Jūs nevarat veikt vispārēju tīrīšanu. Šajā dienā kopā ar atkritumiem jūs varat nejauši “izslaucīt” veiksmi un laimi. Nemetiet lietas ārā, pārkārtojiet mēbeles labāk.

Jūs nevarat darīt naidpilnas lietas. Ja šajā dienā jūs gaida darbs, kas ir nogurdinošs, labāk nepārslogojiet sevi. Labāk veltiet laiku, lai pārietu uz vērtīgākiem un nākotnes drošākiem plāniem.

Kā ievēlēties vēlēšanos?

Pirms izteikt vēlmi, jums vajadzētu būt ļoti mierīgam un atvieglinātam. Tātad jūs varat maksimāli koncentrēties savam sapnim un novirzīt visu enerģiju un iekšējos spēkus tā īstenošanai.

Vēlmju laiks var sākties 15. novembrī Jauna Mēness fāzē. Ierakstiet piezīmju grāmatiņā vai vēlmju burtnīcā vislolotāko vēlmi, un pēc tās izpildīšanas tā ir jāsvītro un jāraksta blakus “Paldies. Pabeigts. ”

Lasi vēl: Garīgais vēstījums: Izvēlies sev tīkamāko budistu mūku un saņem svarīgu vēstījumu

“Labāk, ka tās bija dažādas vēlmes attiecībā uz vissvarīgākajiem jūsu dzīves aspektiem: veselību, ģimeni, darbu, naudu, izglītību, vaļaspriekiem un tamlīdzīgi. Ar ļoti konkrētiem pieprasījumiem. Es gribu “daudz naudas”, bet “es atrodu papildu darbu ar lielāku algu”, saka Obozrevatel vietnes eksperte Olga Solomka.

Tad ir divas iespējas: paslēpt šo sarakstu prom īpašā vietā un aizmirst, līdz viss piepildās, vai otrādi, sākt kaut ko darīt katru dienu, lai īstenotu uzrakstīto.

Avots:

vesiskitim

COMMENTS

Pievienot komentāru