Garīgais vēstījums: Izvēlies sev tīkamāko budistu mūku un saņem svarīgu vēstījumu

Budisma filozofija ir viena no viedākajām pasaulē. Tā mūs vedina uz apzinātāku un laimīgāku dzīvi, māca, ka viss ir īslaicīgs un mums jāpiestrādā pie savas uzvedības, lai attīstītu un veidotu plaukstošu un laimīgu eksistenci.

Budistu vēstījumi ir ļoti spēcīgi un palīdz pārveidot dzīvi. Vairākus no tiem šodien tev piedāvājam testa formātā. Attēlā redzami seši budistu mūki, un katram no viņiem ir īpašs vēstījums!

Izvēlies sev tīkamāko mūku un pēc tam ritini uz leju, lai uzzinātu nelielu gudrības vēsti, ko viņi tev ir sagatavojuši.

Ja izvēlējies 1.mūku

Ja izvēlējies šo mūku, tad tev vienmēr būs raksturīga sirsnīga, rūpīga un rāma izturēšanās pret dzīvi un apkārtējiem. Tu sapratīsi, ka negatīvās jūtas mūs tikai izsmeļ un nepalīdz attīstīties. Tāpēc mēģini kļūt labāks ar katru dienu.

Tomēr dažreiz tu mēdz nosodīt cilvēkus, kuri izvēlas rīkoties savādāk nekā tu. Tev jāsaprot, ka ikviens no mums dzīvo saskaņā ar savu iekšējo pasauli un ka mums nevajadzētu tiesāt citus – mums viņi vienkārši jāciena un jāsniedz vislabākais. Tava sirds ir ļoti plaša, stiprini to ar lielu līdzjūtību.

Ja izvēlējies 2.mūku

Ja tu sevi visvairāk identificē ar šo mūku, tev ir ļoti laimīga un optimistiska dvēsele, kas vienmēr spēj visā saskatīt dzīves pozitīvo pusi. Tu zini, ka pozitīvisms ir ļoti vērtīga īpašība, tāpēc lielākoties sazinies ar cilvēkiem, kuri palīdz uzturēt šādu prāta stāvokli.

Turklāt tev patīk apkopot savu garīgo pieredzi, jo tu zini, ka tā ir daudz vērtīgāka par materiālajiem labumiem. Tā kā tu vienmēr gatavojies jaunam piedzīvojumam, tev bieži ir grūti kontrolēt savu prātu. Tev jau ir viss nepieciešamais pilnvērtīgai dzīvei, ievies vien nedaudz vairāk kārtības savā apziņā, un tavā priekšā atvērsies iespēju durvis.

Ja izvēlējies 3.mūku

Ja tu identificēji sevi ar šo smaidošo mūku, tu pasauli redzi ļoti īpašā veidā. Viss, kas pastāv ap tevi, ir instruments, lai uzlabotu ne tikai tavu, bet arī apkārtējo dzīvi. Tu esi ļoti uzticīgs savam skatījumam uz dzīvi un neatsakies no savas savdabības, lai izpatiktu citiem.

Tev ir daudz talantu, it īpaši tev padodas glezniecība un rokdarbi. Tomēr tev ir jābūt pārliecinātākam par sevi un savām spējām, jo ​​ šaubas var liegt saprast visu, ko tev sagatavojusi dzīve.

Ja izvēlējies 4.mūku

Ja tava izvēle ir šis aktīvais mūks, tas liecina, ka tu drīzāk uzticies prātam, nevis emocijām. Tu esi pārliecināts, ka prāta apsvērumi var novest pie labākiem rezultātiem, tāpēc vienmēr meklē loģisku pamatojumu visam, ko dari savā dzīvē. Tev arī patīk lasīt un atklāt jaunas lietas, lai iegūtu plašākas zināšanas par pasauli. Tu vienmēr esi gatavs konstruktīvām sarunām.

Tu esi pieradis norobežoties no sociālās dzīves, lai rastu mieru un klusumu. Tas ir labi, jo mums visiem ir nepieciešama personīgā telpa, bet tikai pārliecinies, ka šis ieradums būt savrupam nekļūst kaitīgs. Savā ziņā mums visiem tomēr ir nepieciešams kontakts ar citiem cilvēkiem.

Ja izvēlējies 5.mūku

Ja tavu uzmanību piesaistīja šis mūks, tu esi ļoti koncentrējies uz saviem dzīves mērķiem. Tu velti dzīvi, lai piepildītu savus sapņus, pieņem izaicinājumus un paļaujies uz sevi un savu spēju gūt uzvaru. Tu esi tik norūdīts, ka spēj viegli atrisināt nedienas un iepriecināt draugus ar savu viedumu.

Tavs galvenais izaicinājums tomēr ir apbruņoties ar pacietību, lai sagaidītu, kamēr kaut kas notiks. Liec aiz auss, ka viss notiek nevis tad, kad tu vēlies, bet īstajā laikā. Dzīve rit savā ritmā, un mēs varam sekot tās plūdumam.

Lasi vēl: Vai maz zini īsto iemeslu kādēļ jāmet 3 saujas smilšu mirušā kapā. Varbūt lai mirušā spoks nenāktu tevi apciemot

Ja izvēlējies 6.mūku

Šā mūka izvēle nozīmē, ka tu lielākoties esi organizēts un pedantisks. Tu esi pārliecināts, ka pasaulei ir vajadzīgas daudzas pārmaiņas, un tu esi apņēmies tās panākt, sākot ar savu personisko dzīvi.

Lielās atbildības sajūtas dēļ tu bieži strādā pāri savām spējām. Tāpēc tev ir ļoti svarīgi iemācīties veltīt laiku arī atpūtai un dalīties atbildībā ar citiem. Tādējādi tava dzīve kļūs mazāk drudžaina, bet darbs ne tikai radīs stresu, bet sniegs vairāk pozitīvu emociju.

Avots: zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru