Pilnmēness septembra sākumā – ko tas nesīs katrai zodiaka zīmei. Izlasi un liec aiz auss, lai neiedzīvotos nepatikšanās!

2.septembrī pulksten 8:22 pēc Latvijas laika iestāsies Pilnmēness. Tā ietekmi varēs sajust divas dienas pirms un divas dienas pēc šīs astronomiskās parādības.

Pilnmēness nesīs pārmaiņas

Pilnmēness radīs dažādas izmaiņas cilvēku dzīvē, jo katrs pilnmēness ir transformācijas un pārmaiņu periods.

Pilnmēness ir mēness fāze, kas izgaismo situāciju vai problēmu. Šajā mēness fāzē konflikti pastiprinās, bet neatrisinātie uzdevumi liek par sevi manīt. Emocionālais fons kļūst intensīvāks, cilvēki nespēj kontrolēt savas jūtas.

Tieši Pilnmēness laikā mēs varam redzēt, kur meklējams konflikts vai problēma, jo katrs Pilnmēness iznes virspusē visas mūsu dzīves pretrunas. 2020.gada septembra Pilnmēness būs pozitīvs, jo tas ne tikai izgaismos noteiktas nianses, bet arī sniegs mums to risinājumu.

Šis Pilnmēness nesīs veiksmi ikvienai zodiaka zīmei, jo tas būs saistīts ar labvēlīgiem pārmaiņu planētas Urāna aspektiem. Tāpēc gaidīsim izmaiņas uz labo pusi!

Pilnmēness ietekme uz zodiaka zīmēm

Auns

Pilnmēness palīdzēs tev pabeigt svarīgu dzīves posmu un pāriet uz nākamo. Šajās dienās tavā dzīvē pirmajā plānāizgaismosies vairākas slēptas lietas un svarīgas nianses, par kurām tev līdz šim nebija ne jausmas. Tu vari sagaidīt izmaiņas finansēs un ienākumos, kā arī atklāt noteiktus noslēpumus.

Vērsis

Šis pilnmēness ietekmēs tavas attiecības ar draugiem un apkārtējiem, radīs vēlme pēc pašizpausmes. Tuvojoties Pilnmēnesim, var norisināties notikumi, kas saistīti ar tavu un citu cilvēku interešu konfliktu. Šis periods palīdzēs tev izmantot savas iespējas un personiskās īpašības, lai atrastu veiksmi.

Dvīņi

Pilnmēness ietekmēs tavu darbu, dzīves mērķus un prioritātes. Tas var izvirzīt pirmajā plānā pašrealizācijas nepieciešamību un problēmas darbā. Vienlaikus veiksme tev uzsmaidīs, jo var norisināties vairāki negaidīti notikumi, kas pozitīvi ietekmēs visas tavas dzīves jomas.

Vēzis

Septembra Pilnmēness ietekmēs tavus principus, vērtības un vietu sabiedrībā. Tev izdosies nostiprināt savas pozīcijas, izmantojot oriģinālas pieejas un neparastas idejas. Pilnmēness laikā tev ir jāaizstāv savs viedoklis un pozīcija. Tu iemantosi veiksmi un panākumus visās jomās, pateicoties savām līdera prasmēm.

Lauva

Šā Pilnmēness laikā Lauvas spēs atrisināt kādu sarežģītu problēmu. Iespējams, ka labvēlīgi atrisināsies samilzuši finanšu jautājumi.. Varbūt, ka par sevi liks manīt sena problēma, kas saistīta ar darbu vai mērķiem. Bet tevi gaida labvēlīgas pārmaiņas, kas ļaus visu nokārtot.

Lasi vēl: Ja jums ir kāds no šiem augiem mājās, tad jums ir īpašs dārgums, ko pat nezinājāt

Jaunava

Pilnmēness 2020.gada septembrī ietekmēs tavas attiecības, lietišķo partnerību, personīgo dzīvi. Iespējams, dzīvē izveidosies interešu konflikts ar partneri. Bet elastība, kopīgas intereses, iziešana ārpus komforta zonas ļaus atrisināt problēmu, iegūt vēlamo un uzlabot jūsu attiecības.

Svari

Svariem šis Pilnmēness radīs vairākas izmaiņas darba noteikumu un metožu, kā arī dzīvesveida sfērā. Iespējama naudas plūsma no negaidīta avota. Vai arī tev būs jāuzsāk kāds sarežģīts bizness, kas dos labumu. Šā iemesla dēļ var mainīties tavs dzīvesveids.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru