Pirmais septembra horoskops visām zodiaka zīmēm. Bildinājumi, bērni, laime. Un kas tevi sagaida?

2020.gada septembris būs ļoti liktenīgs mēnesis ikvienai zodiaka zīmei. Gaidāmi daudzi notikumi, jo retrogrādais Marss izveidos konfliktējošus aspektus ar gigantiskajām planētām Saturnu, Plutonu un Jupiteru. Tieši šie aspekti radīja grūtības arī šopavasar, kas ietekmēja visu pasauli un katru cilvēku.

Bet septembrī sāksies atgriešanās pagātnē un vienlaikus atrisināsiesproblēmas. Katra cilvēka dzīvē notiks pārstrukturēšanās, viss mainīsies, un nekas vairs nebūs pa vecam.

No kurienes nāks veiksme 2020. gada septembrī

Tomēr būs arī pozitīvi aspekti. Tā kā Saule un Urāns septembrī atradīsies izcilās pozīcijās – tie mums nodrošinās veiksmi daudzās lietās.

Pirmkārt, tas mums palīdzēs atklāt savu iekšējo potenciālu un no jauna redzes leņķa paskatīties uz svarīgiem jautājumiem.

Otrkārt, tas dos mums iespēju parādīt savus slēptos talantus un spējas. Treškārt, var notikt negaidīti labi notikumi, kas mums nesīs veiksmi, jo Urāns ir pārsteigumu planēta.

Turklāt Saule izveidos labus aspektus ar Saturnu, Jupiteru un Plutonu. Mūs gaida veiksme darbā, biznesā un finansēs.

Tātad – kurā jomā septembrī paveiksies katrai no zodiaka zīmēm:

Auns

Aunu gaida veiksme darbā. Tev izdosies sakārtot sīkus jautājumus, kā arī viegli atrisināt ikdienas problēmas. Tuvarēsi ievērojami uzlabot darba lietas un palielināt savus ienākumus. Septembrī veiksme tev uzsmaidīs, atbalstu sniegs ietekmīgi cilvēki vai priekšnieki, bet peļņu, iespējams, saņemsiarī no pilnīgi negaidīta avota.

Vērsis

Vēršiem veiksies mīlas lietās, radošās nodarbēs un pašizpausmē. Septembrī tu sajutīsi nepieciešamību pēc atpūtas, dzīves baudīšanas un mīlestības. Tu varēsidemonstrēt savu individualitāti un parādīt sevi no jaunas puses, par taviem aizgādņiem var kļūt vairāki cilvēki no ārzemēm. Septembrī paši veiksmīgākie būs radošie projekti.

Dvīņi

Dvīņiem 2020. gada septembrī paveiksies visās ģimenes un mājsaimniecības lietās, neatkarīgi no tā, vai tas būs remonts, pārcelšanās vai vienkārši saziņa ar tuviniekiem. Varēsi paveikt to, ko esi iecerējis. Turklāt sagaidāms, ka tavs laulātais draugs gūs peļņu un viņa finansiālais stāvoklis uzlabosies. Iespējams arī, ka naudu saņemsi no sava partnera vai kāda cita neparasta avota.

Vēzis

Vēži var paļauties uz veiksmi visos jautājumos, kas saistīti ar intelektuālo darbu, izglītību, komunikāciju vai tirdzniecību. Tu varēsi apliecināt savas spējas darbā ar informāciju. Tev var paveikties arī jautājumos, kas saistīti ar publicitāti, darbu, partnerattiecībām un komunikāciju. Turklāt paredzami negaidīti pozitīvi notikumi, kas saistīti ar tavu otro pusīti.

Lauva

Lauvas var paļauties uz veiksmi finanšu un naudas jautājumos. Tev paveiksies darbā un it visā, kas saistīts ar materiālām rūpēm.. Iespējams, saņemsi labu atlīdzību par iepriekš paveikto. Pastāv arī iespēja, ka saņemsi jaunu darba piedāvājumu, kas nesīs lielu peļņu.

Jaunava

Jaunavām 2020. gada septembrī paveiksies daudzās jomā. Saule apgaismo tavu zodiaka zīmi un dod tev iespēju sākt jaunu biznesu, kā arī mainīt sevi un savu dzīvi. Tev septembrī var ļoti paveikties – visas durvis būs tev atvērtas. Tāpēc noteikti jāizmanto izdevība un jāizdara savā labā kaut kas jauns.

Svari

Svariem veiksies it visā, kas saistīts ar noslēpumiem, neafišētām lietām, mākslu vai kādiem neparastiem darbiem. Septembris Svariem savā ziņābūs gada pēdējais mēnesis, jo drīz Saule sāks virzītiescaur Svaru zīmi. Tāpēc septembrī tev ir iespēja kaut ko pabeigt, izdarīt kaut ko ļoti svarīgu, lai sāktu jaunu gadu atjaunots un enerģijas pilns. Daudzējādā ziņā tev paveiksies, pateicoties savai ģimenei un tuviniekiem.

Skorpions

Skorpioniem 2020. gada septembrī smaidīs veiksme visos jautājumos, kas saistīti ar darbu komandā vai cilvēku grupā. Panākumus nesīs arī jaunas idejas, inovācijas vai darījumi internetā. Tu, iespējams, saņemsi svarīgu informāciju, kas pozitīvi ietekmēs tavu dzīvi. Veiksmi var atnest mācību kursi vai ceļojums(bet tikai mēneša pirmajā pusē).

Strēlnieks

Strēlniekam 2020. gada septembrī veiksies darbā, karjerā vai biznesā. Viss, ko tu darīsi pirmajā rudens mēnesī, būtiski ietekmēs tavusnākotnes panākumus. Tev var uzsmaidīt veiksme, pateicoties jaunām darba metodēm vai uzņēmējdarbības modernizēšanai. Tevi gaida izrāviens it visā, kas saistīts ar darbu un mērķiem.

Mežāzis

Mežāžiem septembrī paveiksies jautājumos, kas saistīti ar darbu dažās struktūrās vai organizācijās, darbu ar cilvēkiem no ārvalstīm, augstākās izglītības iegūšanu vai sava sociālā līmeņa celšanu. Izmantojot radošas idejas, tuvari iegūt cieņu un pilnveidot savu biznesu. Tevi gaida laimīgu pārsteigumu mēnesis.

Lasi vēl: Attīrot aknas es atbrīvojos no noguruma, tūskas, ādas problēmām un ievērojami uzlaboju savu pašsajūtu

Ūdensvīrs

Ūdensvīri 2020. gada septembrī var paļauties uz veiksmi jautājumos, kas saistīti gan ar lietišķajiem partneriem, gan otro pusīti. Iespējams, ka saņemsi naudu no laulātā drauga vai attiecību partnera. Negaidīta radinieku ierašanās ciemos vai daži oriģināli risinājumi, kas saistīti ar mājām un ģimeni, palīdzēs tev uzlabot finanšu lietas un atrisināt senas problēmas.

Zivis

Zivīm septembrī paveiksies jautājumos, kas saistīti ar personīgo dzīvi, mīlestību vai lietišķo partnerību. Tev izdosies atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem, parādīt sabiedrībā sevi no labākās puses. Iespējami patīkami pārsteigumi vai ļoti labas ziņas, kas mainīs uz labo pusi tavas mīlas attiecības vai lietas, kas saistītas ar publicitāti un darbu partnerībā.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru