4 zodiaka zīmes, kam piemīt spēja uzlikt “ļaunu aci”. Esi piesardzīgs, kontaktējoties ar tām!

Jau kopš seniem laikiem cilvēki ievērojuši, ka ir ļaudis, kuru skatiens var radīt daudz problēmu. No šādiem indivīdiem cenšas izvairīties un nekad nepieņemt no viņiem veltes vai cienastu.

Nejauka skatienaīpašnieki sastopami joprojām. Astrologi ir identificējuši vairākas zodiaka zīmes, kuru skatiens var radīt nedienas citiem cilvēkiem.

Skorpions

Skorpioni patiešām var atnest nelaimi tikai ar skatienu vien. Lai tā notiktu, nav vajadzīgi skandāli, pietiek tikai netīšām pateikt kaut ko, kas Skorpionu var satracināt.

Skorpioni glabā kaut kādus noslēpumus, kurus izskaidrot nespēj pat viņi paši. Nevajag šīs zīmes pārstāvjiem stāstīt par saviem nodomiem – viņi viegli aizbaidīs iespējamo veiksmi. Turklāt viņi paši to nemaz nevēlas – tā vienkārši notiek.

Vēzis

Pirmajā saskarsmē ar Vēžiem var šķist, ka viņi ir klusi un pieticīgi, un no viņiem nepatikšanas nav gaidāmas. Tā ir kļūda, jo šī noslēgtība liecina par iespēju uzlikt “ļaunu aci”.

Vēzis ir viegli aizvainojams un viņu var vienkārši iedzīt depresijā. Pat tad, ja ir pagājis daudz laika, un aizvainojumam jau būtu jāpāriet, cilvēks, kas Vēzi aizvainojis, ilgi cieš no “ļaunās” acs sekām.

Dvīņi

Dvīņi paši cieš no savām negatīvajām spējām, jo ​​viņi mērķtiecīgi nekaitē citiem cilvēkiem. Diemžēl viņi nereti spļauj laukā visu, kas uz mēles, nedomājot par sekām.

Dvīņi bieži vien neapdomāti pasaka sliktus vārdus, kas nodara daudz ļauna citiem cilvēkiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir jāiemācās paturēt negatīvismu pie sevis, jo tas citiem sagādā daudz problēmu.

Lasi vēl: No 1.-15.septembrim šīs zodiaka zīmes gaida lielas pārmaiņas. Pārmaiņas būs mīlestībā vai finansēs

Jaunavas

Apdomīgās un piesardzīgās Jaunavas zina par savām maģiskajām spējām, kas var nodarīt daudz ļauna. Tas viņas nemaz nebiedē –šīs zodiaka zīmes pārstāvji labprāt izmanto savas spējas uzlikt “ļaunu aci”ienaidniekam, lai tam atriebtos.

Jaunavas neriskē izrēķināties ar pāridarītāju, izmantojot vārdus, – tās aktīvi izmanto savas maģiskās spējas.

Avots:

belnovosti.by

Pievienot komentāru