Precīza astroloģiskā prognoze 2018. gada oktobrim katrai zodiaka zīmei

Svari

Svaru galvenais trumpis oktobra mēnesī būs viņu harizma, ko arī vajadzētu izmantot savā labā. Svariem, kas cieš no pašpārliecinātības trūkuma, vajadzētu pievērsties savam ārējam izskatam. Pastāv liela varbūtība, ka tas palīdzēs jums satikt savu otro pusīti. Līdz ar dzīves melnās svītras iestāšanos, depresijas un apātijas pārvarēšanai būtu ieteicams palutināt sevi, piemēram, dodoties iepirkties. Astrologu galvenais ieteikums ir neieciklēties uz negatīvo.

Nevajadzētu uztvert sīkas sadzīviskas nepatikšanas kā augstāko spēku uzlikto sodu. Šādā veidā Visums vienkārši cenšas pievērst Svaru uzmanību kaut kam patiesi svarīgam. Mēneša beigās šīs zīmes pārstāvji var kļūt ļoti nervozi. Atturieties no publiskās attiecību nesaskaņas pie sevis.

Skorpions

Oktobrī Skorpioniem nāksies saprast, cik svarīgi ir prast piedot citiem. Šajā laikā apkārtējie var izrādīties agresīvāki vai drūmāki nekā parasti, nesteidzaties viņiem to pārmest, neprovocējiet viņus uz liekām negatīvām emocijām.

Atcerieties, ka beidzoties Plutona retrogrādai kustībai, aktivizēsies jūsu veiksmes programma. Šobrīd ir lielisks laiks, lai strādātu ar savu zemapziņu, lai nākotnē varētu ātrāk un vieglāk gūt panākumus.

Daudzi Skorpioni oktobra mēnesī spēs veiksmīgi atbrīvoties no saviem kaitīgiem ieradumiem, to sekmēs Marsa aktivizēšanās.

Lasi vēl: Visā valstī izsludināts dzeltenais brīdinājums; Latvijai tuvojas spēcīgs ciklons

Strēlnieks

Par galveno Strēlnieku problēmu kļūs finansiālās stabilitātes trūkums. Jums jābūt maksimāli uzmanīgiem naudas lietās. Noteikti iekausieties cilvēkos, kas cenšas sniegt jums savu padomu. Taču esiet rūpīgi, izvēloties padomdevējus. Daži šīs zīmes pārstāvji būs pārāk augstprātīgi un niķīgi. Novājinātās Saules enerģētikas ietekmē nāks gaismā daudzi Strēlnieku trūkumi.

Visu mēnesi šīs Uguns zīmes pārstāvju garastāvoklis būs mainīgs. Pēc iespējas izvairieties no riskiem un avantūrām, it īpaši, ja tie ir nepamatoti. Nevienam neko nesoliet, jo vienmēr kaut kas var noiet greizi un jums neizdosies izpildīt savu solījumu.

Mežāzis

Šobrīd Mežāžu galvenais uzdevums ir sava mājokļa enerģētikas uzlabošana. Vairāk laika veltiet sadzīvei.  Nevajadzētu atlikt svarīgas un aktuālas lietas. Mēneša beigās varat atļauties nedaudz atpūsties, doties uz randiņu, sākt flirtēt ar kādu. Vajadzētu atteikties no intensīvā fiziskām slodzēm. Pat mazākais nogurums radīs sliktu garastāvokli.

Speciālisti grib vērst jūsu uzmanību nepieciešamībai būt pacietīgiem un saprotošiem attiecībās ar saviem tuviniekiem, kas šobrīd var uzvesties rupji un agresīvi. Pielāgojieties. Nezaudējiet modrību. Jūsu plānus var izjaukt pat niecīgākais sīkums.

Ūdensvīrs

Halotropā elpošana palīdzēs jums izvairīties no rudens depresijas, kas daudziem kļūs par galveno oktobra mēneša problēmu. Pateicoties šai elpošanas tehnikai, ir iespējams atrisināt daudzas emocionālās problēmas. Veltiet vairāk laika pastaigām svaigā gaisā, tas pastiprinās halotropās elpošanas rezultātus.

Oktobrī gaidāms kritums finanšu jomā. Šķiet, ka Visums norāda jums uz nelielas atpūtas nepieciešamību. Ūdensvīriem būtu jāsāk veltīt vairāk laika savai otrai pusītei. Ja vien jums ir šāda iespēja, dodaties kopīgā ceļojumā, atvaļinājumā. Vienkārši nomainiet ierasto vidi, izbaudiet nepiespiesto gaisotni.

Zivis

Zivīm jāsāk pielietot enerģijas atjaunošanas metodes. Zivis ir emociju cilvēki, tāpēc oktobrī viņas kļūs par stresa upuriem. Viņu garastāvoklis būs nestabils. Lielākās problēmas sagādās nespēja koncentrēties uz svarīgāko un izvairīties no saskarsmes ar nepatīkamiem cilvēkiem. Fiziskā slodze ir vienīgais patiesi iedarbīgais līdzeklis dvēseles līdzsvara atjaunošanai.

Pateicoties augstai lietišķai aktivitātei, Zivīm izdosies uzlabot savu finansiālo situāciju. Tomēr nāksies ignorēt visas baumas, kas radīsies darbavietā. Apkārtējie darīs visu, lai izsistu jūs no sliedēm un izprovocētu jūs uz konfliktu. Jūsu ienaidnieki paliks bešā, ja vien jums izdosies saglabāt paškontroli. Nestāstiet citiem par saviem nākotnes plāniem un izmantojiet drošus aizsardzības līdzekļus pret negatīvu enerģētiku.

Avots:

nicstyle

COMMENTS

Pievienot komentāru