Precīza astroloģiskā prognoze 2018. gada oktobrim katrai zodiaka zīmei

Astroloģiskās prognozes ir vesela virkne ar pieredzējušo astrologu ieteikumiem, kas palīdz cilvēkiem savas nākotnes plānošanā.

Astrologi apgalvo, ka daudziem oktobris būs ļoti sarežģīts mēnesis, tieši tāpēc tam būtu laicīgi jāsagatavojas. Protams, no katras situācijas var gūt savu labumu, tieši tāpēc arī oktobrī daudziem būs iespēja uzlabot savu dzīvi. Pievērsiet uzmanību tam, ko jūs varētu izdarīt, lai nodrošinātu savu laimīgu nākotni.

Auns

Oktobris dāvās Auniem daudz patīkamu brīžu. To sekmēs galvenais Uguns zīmju aizbildnis Plutons, kas beidzot pārtrauks savu retrogrādo kustību, kas radīs veselu virkni pozitīvu pārmaiņu, negaidītu tikšanās reižu un jaunu kontaktu. Tieši tāpēc Auniem vajadzētu vairāk kontaktēties gan ar saviem tuviniekiem, gan ar mazpazīstamiem cilvēkiem.

Pirmā oktobra puse būs laiks, kad Auniem viss noritēs kā ieplānots. Tas būs ideāls laiks. Jums pietiks spēka pat virsstundu darbam. Pacenšaties par visiem 100%, un veltiet vairāk laika saviem darba pienākumiem. Būtu lieliski veltīt laiku meditācijām, kas ievērojami samazinās hroniskā noguruma risku.

Turklāt būtu vērts kontrolēt savu impulsivitāti un vairāk analizēt savu rīcību. Mēneša beigās ir iespējamas finansiālās grūtības. Izvairieties no naudas izšķiešanas, vairāk kontrolējiet savus tēriņus.

Vērsis

Retrogrādā Venēra uzsāks savu atpakaļceļu 5. oktobrī. Tas atstās negatīvu ietekmi uz Vēršu privāto dzīvi. Lai ko arī nedarītu Vērsis, Visumam būs savi plāni attiecībā viņu likteni. Tieši tāpēc nemaz nesanāks izvairīties no pārmaiņām dzīvē. Tā vietā lai bēdātos, labāk pacenšaties mainīt savu attieksmi pret jaunumiem, kas piepildīs jūsu dzīvi. Oktobra sākumā mīlas lietas pilnīgi noteikti nebūs starp Vērša prioritātēm. Tā vietā Vērši vairāk laika un uzmanības veltīs dzīvesvietas maiņai, remontdarbiem, mājas darbiem un sadzīves jautājumiem.

Jau mēneša beigās izdosies atrisināt daudzas vecas problēmas. Ja jums piedāvās palīdzību, nesteidzaties no tās atteikties. Komandas darbs izrādīsies daudz efektīvāks, nekā jūsu patstāvīgie centieni kaut ko atrisināt.

Dvīņi

Pēdējā laikā Dvīņi ir daudz cietuši no savas zemapziņas negatīvajām programmām. Oktobrī viņiem beidzot radīsies iespēja izmainīt savu domāšanas veidu pārvarēt pārlieku bailīgumu. Pie reizes izdosies atvadīties no saviem kompleksiem. Šobrīd, ja vien paši to vēlēsies, Dvīņi spēs palikt laimīgāki. Turklāt Dvīņi saņems visu kosmisko ķermeņu atbalstu un pozitīvās enerģētikas lādiņu. Galvenais jau mēneša sākumā noķert pareizo vilni.

Tie Dvīņi, kas vēl nav atraduši savu otro pusīti, stipri izjutīs pretējā dzimuma uzmanības trūkumu. Ja sēdēsiet rokas klēpī salikuši, tad nekas nemainīsies. Izmantojiet savas empātijas spējas, tieši tās ļaus jums labāk izprast apkārtējos cilvēkus un rast kopīgu valodu ar viņiem.

Vēzis

Oktobra mēnesī šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu vairāk laika pavadīt vienatnē ar sevi un savām domām. Ja neizdosies pilnībā izvairīties no nemitīgās saskarsmes ar apkārtējiem, tad nāksies ar steigu mācīties atpazīt cilvēku patiesās emocijas. To nemaz nav tik grūti izdarīt, kā sākumā varētu likties. Tas ļaus arī turpmāk izvairīties no nopietnām konfliktsituācijām.

Ja Vēži vēlas gūt panākumus biznesa un finanšu jomā, viņiem būtu jālīdzinās savvaļas plēsējiem. Nevajag būt pārāk tiešam, jābūt nedaudz viltīgākam. Cenšaties savaldīt savu greizsirdību, skaudību un egoismu, savādāk tie sagraus to, kas jums ir dārgs un svarīgs. Oktobra vidū iespējamas grūtības saskarsmē ar darījuma partneriem un priekšniecību.

Lauva

Līdz ar to, ka Plutons izbeigs savu retrogrādo kustību, Lauvas var cerēt uz panākumiem privātajā dzīvē. Visvairāk paveiksies tiem, kas vēl tikai meklē savu otro pusīti. Oktobrī varēsiet flirtēt, rīkot romantiskās vakariņas un pārsteigt jūs interesējošos cilvēkus. Ja ir šāda iespēja, noteikti paņemiet atvaļinājumu un dodaties ceļojumā vai vismaz ķeraties klāt mājokļa pārvērtībām. Tas noteikti pievilinās veiksmi.

Lauvas, kas iemācīsies atpazīt melus, mēneša vidū spēs izvairīties no veselas virknes strīdu un citu nepatīkamu notikumu. Jums būtu jāsaprot, ka cilvēki ne vienmēr ir godīgi un līdz galam patiesi. Aizdomājaties, kādi ir viņu patiesi motīvi un ko viņi patiesībā grib panākt. Esiet uzmanīgi ar pirkumiem, pastāv liels risks kļūt par krāpnieku upuri.

Jaunava

Jaunavām oktobrī būtu jāiemācās izvairīties no nepatīkamiem cilvēkiem. Šobrīd jūsu ienaidnieki atgādina hiēnas, kas tā vien gaida izdevīgu brīdi, kad varēs iedzīvoties uz citu rēķina. Iespējama nodevība no jūsu tuvinieku vai senu, pārbaudītu kolēģu puses. Nevajadzētu kļūt agresīvam, izvērtējiet lietu patieso būtību. Jums ir divi varianti: vai nu nedarīt neko, un gaidīt, kad situācija atrisināsies pati par sevi, vai arī dot cienīgu pretsparu visiem, kas vēlas jums kaitēt. Astrologi iesaka jums izvēlēties otru variantu, izrādot visu savu pašpārliecinātību.

Mīlestības jautājumos jāuzticas savai intuīcijai, kas oktobrī būs īpaši stipra. Dažas problēmas šajā jomā atrisināsies pašas par sevi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru