Pusaudži atklājuši jaunu halucinogēnu: viņi vāra higiēniskās paketes un dzer to „novārījumu”

Pasaule ir sajukusi prātā.

Kā vēsta izdevums „DailyMail”, Indonēzijas pusaudži izmanto sieviešu higiēniskās paketes kā narkotisku vielu: viņi vāra tās ūdenī un dzer iegūto šķidrumu.

Legālu narkotiku iegūšanai jaunie Indonēzijas iedzīvotāji izmanto gan pilnīgi jaunas, gan jau izlietotas sieviešu paketes.

Saskaņā ar Indonēzijas Nacionālās antinarkotiskās aģentūras datiem, higiēnisko pakešu sastāvā esošie ķīmiskie līdzekļi novārījuma lietotājiem izraisa halucinācijas un lidojuma izjūtas.

Par šo biedējošo jauninājumu pēdējo nedēļu laikā ziņoja vairāki vietējie preses izdevumi, tai skaitā „Jakarta Post”, „Jawa Pos” un „Pos Belitung”.

Uz Javas salas, kur atrodas valsts galvaspilsēta Džakarta, policija ir arestējusi vairākus reibuma stāvoklī esošos pusaudžus, kas ir atzinušies, ka apreibinājušies izmantojot neparastu „pakešu recepti”.

„Viņi izvilka no miskastēm izlietotas higiēniskās paketes un pārlēja tās ar verdošu ūdeni. Kad ūdens atdzisa, viņi to izdzēra,” teica Antinarkotiskās aģentūras priekšnieks, vecākais komandieris Suprinarto.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru