Rīga ceturto reizi uzņems IT nozares profesionāļus no visas pasaules

No 29. līdz 31.maijam pašā Rīgas centrā, Kino Citadele, norisināsies viena no lielākajām informāciju tehnoloģiju nozares konferencēm Baltijā Riga Dev Days. Tā notiks jau ceturto gadu, pulcējot pasaules klases nozares profesionāļus no 60 valstīm un ap 650 informāciju tehnoloģiju jomā strādājošos no visas Baltijas.

“Riga Dev Days mērķis ir nodrošināt satikšanās vietu programmatūru inženieriem un nozares ekspertiem no visas pasaules, kur apmainīties labās prakses piemēriem un iegūt teorētiskas, kā arī praktiskas zināšanas un idejas jauno tehnoloģiju izmantošanai savā ikdienas darbā,” stāsta viens no konferences idejas autoriem Dmitrijs Buzdins.

Šajā gadā konferences dalībnieki jau pirmajā dienā varēs piedalīties dažādās meistarklasēs, apgūstot praktiskas zināšanas par mākoņtehnoloģijām, programmatūru arhitektūru, Java, .NET, DevOps metodoloģiju un citām tehnoloģiju jomā aktuālām tēmām. Meistarklasēs un konferencē uzstāsies tādi pasaules līmeņa eksperti kā Teds Nevards (Ted Neward) no ASV, Dilans Bītijs (Dylan Beattie) no Lielbritānijas un Rustams Mehmandarovs (Rustam Mehmandarov) no Norvēģijas.

Dmitrijs Buzdins uzsver, ka Riga Dev Days ir lieliska mācību platforma gan jaunajiem, gan pieredzējušajiem programmatūru inženieriem. “Konference ir orientēta tieši uz IT jomā strādājošo izglītošanu, un tajā ikviens apmeklētājs varēs apgūt aktuālās metodes un tehnoloģiju iespējas, satikt domubiedrus, kuri strādā līdzīgās jomās, profesionāli pilnveidoties, veidot jaunas sadarbības un, kas nav mazsvarīgi, paaugstināt savu vērtību darba tirgū,” skaidro konferences organizators.

Riga Dev Days notiek, sadarbojoties vairākām līdzās pastāvošām interešu grupām un tehnoloģiju kopienām – Google Developer Group Riga, Java User Group Riga un Oracle User Group Riga.

Vairāk informācijas par pasākumu un biļešu iegādi iespējams iegūt Riga Dev Days mājaslapā www.rigadevdays.lv.

Pievienot komentāru