Rīgā norisināsies trešās labdarības sporta spēles bērnunamu pusaudžiem “Energy Party”

????

29.augustā Rīgā jau trešo reizi notiks “Enerģijas party” sporta spēles pusaudžiem no bērnunamiem un nelabvēlīgām ģimenēm. Kopā ar jauniešiem sacensībās piedalīsies pieaugušie – 50 brīvprātīgie no centra Sirota.lv, kuri apvienosies kopīgam mērķim un pavadīs šo dienu kopā ar pusaudžiem. Pasākums notiks Imantas bērnunama teritorijā (Rīga, Imantas 7. līnija, 4) no plkst. 11:00 līdz plkst. 19:00.

Sporta spēlēs pulcēsies 12-18 gadīgie jaunieši no Rīgas un Elejas. Trešo gadu pēc kārtas bērni kopā ar pieaugušajiem spēlēs futbolu, florbolu, dejos zumbu, vilks virvi un piedalīsies stafetēs. Šogad “Enerģijas party” programmā būs arī jauni sporta veidi – volejbols pēc īpašiem noteikumiem un spēka sacensības. Kopumā sporta spēlēs piedalīsies vairāk nekā 130 cilvēku.

Sporta spēļu galvenā ideja – padarīt pusaudžus par aktīviem sacensību dalībniekiem, radīt apstākļus viņu komunikācijai komandā un izveidot kontaktus ar jaunām paziņām – viņu vienaudžiem un pieaugušajiem-brīvprātīgajiem. Centra Sirota.lv brīvprātīgie – sportisti, treneri, tiesneši, zumba instruktori, pasākuma vadītāji, kā arī fotogrāfi, dīdžeji un asistenti – visi palīdzēs padarīt šo dienu bērniem neaizmirstamu.

Labdarības projektu īsteno centrs Sirota.lv. Atbalsta: Rīgas domes Labklājības departaments, FunStudio, Pro-Baltic, Geka, Rolleg skola, Ieliecmaisa.lv, Latvijas Florbola savienība, Cido, iMedia, Samba de Riga.

Centrs Sirota.lv ir Latvijas labdarības organizācija, kura darbojas kopš 2013. gada. Centrs veic projektus bāreņu un audžu ģimeņu atbalstam. 2017.gadā Sirota.lv saņēma Rīgas domes balvu konkursā “Gada brīvprātīgais”.

Pievienot komentāru